Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Ищем идеальное спальное место для одного человека
Шукаємо ідеальне спальне місце для однієї людини
12.09.2016

Переїжджаючи на нове місце або облаштовуючи інтер'єр після ремонту, кожен з нас намагається приділяти якомога більше уваги деталям для створення затишку і комфорту. На особливу увагу заслуговує спальня. У порівнянні з іншими приміщеннями це приватна кімната, тому вона має бути оформлена з урахуванням всіх ваших побажань. Односпальная кровать для комфорта

Кожен елемент підбирається з особливою ретельністю. І почати варто саме з ліжка. Це головний предмет меблів в кімнаті, як для дорослих, так і для дітей.

Вирушаючи на меблевий ринок, перед користувачем постає питання, яке саме спальне місце краще вибрати. Представлені односпальні ліжка відрізняються між собою різними характеристиками.

Такі спальні місця досить популярні на меблевому ринку. Вони мають компактні розміри і чудово підходять для відпочинку однієї людини. Це досить універсальний вид спального місця, так як його можна поставити і під стінку, щоб не сильно захаращувати прохід.

У чому відмінність ліжка на одного від спального місця для двох?

Довжина місця для відпочинку на одну людину ніяк не відрізняється від інших варіантів. Вона стандартна, а ось ширина у всіх пропозиціях різна. У більшості випадків зустрічаються моделі 85-90 см. Хоча є і досить просторі на 120 см. За розмірами вони сильно наближаються до полуторним. Це для любителів ворочатися уві сні або спати посередині ліжка. Односпальная кровать для комфорта 2

Ще не забудьте звернути увагу на висоту. Вона буває від 40 до 70 см. Все залежить від ваших уподобань. Якщо хочете отримати ще й додаткове місце для зберігання, то шукайте досить високий варіант.

Обрана модель повинна бути не тільки вам зручною, але ще і підходити під площа кімнати. Перед покупкою виміряйте площу, щоб потім не виникла ситуація, що ліжко повністю захаращує простір.

Якщо ви шукайте тимчасовий варіант для сну, то варто звернути увагу на моделі-розкладачки. Вони прекрасно підходять для дач. Також їх ставлять і в гостьових кімнатах. У складеному вигляді вони взагалі не займають багато місця.

оглядаємо конструкцію

Якщо з розмірами визначилися, то варто переходити до самої конструкції ліжка. Почніть з матеріалу, який використовується для виготовлення.

На сьогодні популярними варіантами стали: Односпальная кровать для комфорта 3

  • дерево;

  • ДСП;

  • метал.

  1. Зрозуміло, що з цього списку найпопулярнішим вважається саме ДСП. Вироби з подібних матеріалів коштують відносно недорого в порівнянні з іншими варіантами. Та й зовнішній вигляд дозволяє створювати моделі з імітацією під різні поверхні.

Але, незважаючи на такі плюси, матеріал має досить багато недоліків. Один з них - це розхитування конструкції за час користування. Для дитячих кімнат подібний варіант абсолютно не годиться. Малюки люблять стрибати на ліжках, а подібні навантаження основа навряд чи зможе довго витримувати.

Та й матеріал є не екологічно чистим. Тому є ймовірність виникнення алергічних реакцій або появи неприємного запаху в кімнаті від самого ДСП.

  1. Найкраще віддавати перевагу саме натуральним варіантів. Вони не тільки мають тривалий термін експлуатації, але ще і абсолютно безпечні для людини. Дерев'яні спальні місця досить різноманітні у виборі. Вони здатні вписатися в будь-який інтер'єр.

За основу можна взяти будь-яку деревину. Намагайтеся вибирати такий варіант, який буде досить

Односпальная кровать для комфорта 4

стійким до різних ушкоджень, подряпин. Але, пам'ятайте, що подібні моделі мають досить високу ціну. Вибираючи дерево, варто уточнити, чим саме покривали поверхню. Це убезпечить вас від контакту з небезпечними речовинами.

  1. Якщо хочете особливо виділитися, то зверніть увагу на ковані варіанти. Вони не тільки безпечні для здоров'я людини, але і виглядають досить оригінально за рахунок кованого головах. Звичайно не всім подібні варіанти до душі. Так як вважають подібні спальні місця зовсім незатишними. Як правило, зустрічаються такі моделі досить рідко. У більшості випадків їх підбирають під певний інтер'єр.

Уважно огляньте і саму конструкцію. Раніше пропонувалися тільки варіанти на ніжках. Тепер же можна легко зустріти і інші пропозиції. Якщо ви хочете максимально економити місце під ліжком, то зверніть на моделі з системами зберігання. Самі ящики стають ще й основою конструкції. Якщо обираєте саме таку модель, то подумайте, де будете її ставити. Для максимального користування ящиками потрібно вільний простір.

Вибираючи спальне місце для себе або для кого-то з родини, будьте гранично уважними. Ви ж купуєте ліжко на тривалий період часу і відпочинок на ній повинен бути максимально комфортним.