Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что собой представляет современный ортопедический матрас Extra Latex?
Що собою являє сучасний ортопедичний матрац Extra Latex?
08.12.2016

Багато, облаштовуючи спальню, в першу чергу звертають увагу на зовнішній вигляд меблів, а тільки потім на її комфорт. Звичайно, дизайн досить важливий, але в першу чергу повинен бути комфорт. Ви ж хочете максимально відпочити, а не милуватися своєю ліжком. Тому без спального місця не обійтися.

Деякі користувачі, щоб максимально заощадити набувають найдешевші моделі, а потім тільки мучаться. Так можна знайти досить непогані варіанти економ класу, але навіщо економити, коли є можливість відразу звернути увагу на матрац Extra Latex від відомого бренду Sleep & Fly. Це вважається одним із найбільш елітних виробників, які славляться своєю якістю і тривалим терміном експлуатації.

Що за сучасне спальне місце?

Матрас Extra latex На відміну від попередніх моделей тут в якості наповнювача виступає перфорований латекс натурального походження. За рахунок незвичайної структури забезпечується постійна вентиляція вироби.

Крім цього матеріал володіє такими перевагами:

  • адаптація до контурів людини;

  • витримування значних навантажень;

  • натуральність;

  • гипоаллергенность.

За рахунок можливості повторювати вигини людського тіла матрац Екстра Латекс ідеально підтримує хребет. Рівномірний розподіл ваги дозволяє уникнути появи болю в шиї, спині.

Також матеріал здатний витримувати значні навантаження і при цьому зберігати основні характеристики. Через кілька років він не розкришитися на відміну від синтетичних речовин і не втратить форму.

За рахунок постійної циркуляції повітря усередині основи не накопичується пил. Крім цього матеріал абсолютно не вбирає вологу і не піддається гниттю. Тому матраци з ортопедичною основою Extra Latex середньої жорсткості прекрасно підходять для дитячих ліжечок, так як безпечні для здоров'я. Для дорослих вони теж стануть відмінним вибором. Використання виключно натуральних компонентів вбереже вас від появи алергії і неприємних запахів в кімнаті.

Вибираємо спальне місце під себе

Матрас Extra Latex характеристики Ця модель підходить практично всім. Поєднання натурального латексу та інших компонентів (кокосове волокно, пружинний блок) дозволяє отримати середню ступінь жорсткості, яка забезпечує комфортний відпочинок. Задоволені відгуки користувачів тільки підтверджують це. Якщо є проблеми зі здоров'ям, то перед покупкою варто звернутися за консультацією до лікаря. Можливо, вам знадобляться інші моделі.

Зверху виріб захищений чохлом. Як і вся основа виготовляється з натуральних компонентів. Для нього вибрано відразу два види матеріалу (бавовна і шерсть) - літня і зимова сторона. Тканинна основа досить міцна і навіть через кілька років користування не втратить свій зовнішній вигляд. Залежно від сезону просто міняєте сторону. Періодичне перевертання не тільки забезпечить комфортний сон, але і вбереже поверхню від появи на ній вм'ятин.

Якщо ви хочете створити максимальний затишок і не витрачатися через два роки на покупку нового спального місця, то обов'язково потрібно можливість купити ортопедичний матрац Extra Latex в Україні (Харків, Львів, Одеса) за лояльною вартості. Пам'ятайте, що через деякий час ціна повністю окупить себе і ви не пошкодуєте про своє рішення. Так як спальне місце прослужить вам не один рік без втрати своїх основних властивостей. Чи не намагайтеся економити на своєму здоров'ї і здоров'я близьких.