Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что известно о матрасе Pocket Spring? Подбираем комфортное спальное место
Що відомо про матрац Pocket Spring? Підбираємо комфортне спальне місце
26.07.2024

Комфортний відпочинок безпосередньо залежить від основи, на якій ми спимо. Якщо ви почали відзначати проблеми зі сном або прокидаєтеся з болем у спині, тоді вам варто подумати про заміну матраца. Оскільки сучасний асортимент постійно розширюється, то з цим не повинно виникати проблем.


Вам лише необхідно розібратися в ньому, щоб підібрати потрібний варіант. Багато хто звертає увагу на матрац Pocket Spring, який користується попитом тривалий період. Вам не завадить перед покупкою розібратися в особливостях виробу, щоби забезпечити комфортний відпочинок.

Що варто знати про таку основу?

Візуально всі моделі здаються однаковими. Тільки весь секрет усередині. Якщо точніше, то в наповненні. Матрац Pocket Spring – це основа із пружинним блоком. Тільки на відміну від класичних варіантів тут незалежний пружинний блок.


Це означає, що кожна пружина знаходиться в окремому мішечку. Завдяки цьому навантаження поступово розподіляється по всій поверхні. Ви можете спокійно відпочивати тривалий період.


До того ж виробник потурбувався про наявність інших матеріалів, які забезпечують додатковий комфорт. Вони можуть бути як натуральними, так і штучними. Найкраще віддавати перевагу натуральним, але штучні теж досить якісні.

Які позитивні та негативні особливості матраца?

Вибір основи – це відповідальний процес, де треба врахувати багато тонкощів. Адже потім ніхто не хоче шкодувати про своє рішення. Якщо розбиратися в особливостях виробу з незалежним пружинним блоком, можна виділити деякі переваги:Матрац Pocket Spring Barin House


  • Рівномірний розподіл навантаження. Це все завдяки тому, що кожна пружина знаходиться в окремому мішечку. Тут буде комфортно як одній людині, так і парі.

  • Тривалий термін служби. Оскільки тут є блок із незалежними пружинами, то вас порадує термін служби. Навантаження рівномірно розподіляється по поверхні, тому вм'ятини не так швидко з'являються. Вам потрібно лише дотримуватися елементарних правил користування.

  • Оптимальна підтримка хребта. Така основа чудово підходить для тривалого та постійного використання. Ви зможете нормально відпочити.

  • Також важливо відзначити хорошу повітропроникність. Завдяки цьому мінімізується ризик появи пилових кліщів.


Ви не пошкодуєте, що звернули увагу саме на такі варіанти.


Якщо говорити про мінуси, деякі відзначають вищу вартість, коли порівнюють ці матраци з виробами із залежним пружинним блоком. Так, ціна тут буде трохи вищою, але й термін служби довше.

Які правила вибору матраца?

Оскільки сучасний асортимент розширюється, то з пошуком та придбанням не виникне проблем. Вам тільки потрібен час, щоб у ньому розібратися. А ще не завадить продумати критерії вибору:


  • Розмірна сітка. Вам потрібно чітко подумати, хто тут спатиме. Виробники пропонують односпальні, полуторні чи двоспальні моделі. Кожна з них має певні розміри. Вам потрібно врахувати зріст та вагу сплячих. А також: тут спатиме одна людина, пара або з вами ще часто сплять діти.

  • Матеріали, що використовуються. Крім пружинного блоку для виготовлення матраца використовують ще наповнювач. Він може бути натуральним чи штучним. Найчастіше це латекс, пінополіуретан, кокосова койра. Виробники можуть їх комбінувати шарами або використовувати лише один із матеріалів. Від цього залежить рівень жорсткості.

  • Безпосередньо ступінь жорсткості. Матрац може бути м'яким, із середнім показником або жорстким. Вам потрібно орієнтуватися на стан здоров'я, вагу та вік тих, хто тут спатиме. Якщо є деякі сумніви, то краще порадитись із лікарем.

  • Наматрацник. Досить багато користувачів про нього забувають. Віддавайте перевагу моделі з натуральних матеріалів. А ще бажано, щоб він був знімним. Це значно спрощує догляд.


Величезний асортимент із матрацами повністю у вашому розпорядженні. Вам необхідно виділити час, щоб у всьому розібратися. За допомогою підказок від Barin House ви зможете без проблем у всьому розібратися. Ви зможете придбати основу для спального місця, яка буде відповідати всім стандартам якості.