Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чем выделяется матрас Bonnel? Разбираемся в основных особенностях
Чим виділяється матрац Bonnel? Розбираємось в основних особливостях
19.07.2024

Кожній людині важливо облаштувати спальне місце, яке дозволило б повноцінно відпочити. Для цього лише потрібно підібрати відповідний матрац. Оскільки асортименти постійно розширюються, то з цим не буде жодних проблем.


Кожен виріб має свої особливості. Відповідно до його вибору потрібно поставитися з усією серйозністю. Ви повинні переконатися, що матрац Bonnel повністю закриє всі потреби. Лише після цього можете вибирати.

Що варто знати про представлену основу?

Такий виріб вважається класикою, з якою знайомі всі. Основа матраца – пружинний блок. Тут усі пружини з'єднані між собою. Це досить міцна основа, яка забезпечить комфортний сон.


При цьому вам не варто думати, що ви спатимете виключно на металевих елементах. Виробники подбали про наявність інших матеріалів. Найчастіше це латекс, пінополіуретан. У вас є можливість самим вирішити, якому наповнювачу віддати перевагу.

Які переваги та недоліки основи?

Серед усіх представлених варіантів матрац Боннель відомий багатьом користувачам. Кожен хоч раз спав на ньому. А деякі його використовують постійно. Хоча є й ті, хто сумнівається у доцільності покупки. Для цього не завадить більш детально розібратися у перевагах та недоліках виробу. Це дозволить швидше ухвалити рішення.


Якщо говорити про плюси, то можна виділити такі моменти:


  • Прийнятна вартість радує багатьох користувачів. Ви можете без проблем підібрати потрібний варіант.

  • При дотриманні всіх правил експлуатації виріб може прослужити тривалий період.

  • Не варто забувати про безпеку. Тут немає небезпечних матеріалів, які б шкодили здоров'ю.

  • Ще можна відзначити повітря та вологообмін. Це забезпечує комфортний та тривалий відпочинок. До того ж мінімізує ризик появи алергічних реакцій через пилового кліща.Матрац Bonnel Barin House


З цим все зрозуміло. Тепер хотілося б знати про мінуси. Вони тут також є:


  • Багато хто відзначає «ефект хвилі». Якщо на матраці сплять двоє, то кожен із них відчуватиме всі рухи партнера. Це не зовсім комфортно, коли хочете нормально відпочити.

  • Згодом на поверхні можуть утворитися вм'ятини. Відповідно про оптимальну підтримку хребта не може бути й мови.

  • Деякі відзначають появу скрипу пружин. Це свідчить про знос основних елементів.


Представлений матрац має багато переваг та недоліків. Вам потрібно добре подумати кожен із моментів, щоб потім не довелося шкодувати.

Як правильно вибирати матрац?

Основу типу Bonnel намагаються вибирати для дач та гостьових кімнат. Якщо й беруть для тривалого користування, виріб розрахований на одну людину. Парі тут іноді буде незручно.


Тут треба все добре продумати. Якщо є проблеми зі здоров'ям, то не завадить порадитись із лікарем. Ви ж не хочете нашкодити собі своїми діями.


Коли наважилися на придбання матраца із залежним пружинним блоком, то заздалегідь продумайте деякі моменти:


  • Відповідний розмір. Важливо чітко розуміти, хто тут спатиме. В асортименті знайдете односпальні, полуторні чи двоспальні моделі. Кожен із цих типів має розмірну сітку, серед якої знайдете відповідний варіант.

  • Матеріали, що використовуються. Крім пружин тут є ще наповнювач. Це можуть бути натуральні чи штучні матеріали. Якщо є можливість, то варто віддавати перевагу натуральним.

  • Ступінь жорсткості. М'які, із середніми показниками чи жорсткі – кожен з них має особливості. Вам потрібно враховувати стан здоров'я, зріст та вагу тих, хто тут спатиме.


При виборі матраца необхідно продумати кожну тонкість. Основа із залежним пружинним блоком не вважається винятком. Вам потрібно ознайомитися з усіма характеристиками та переконатись, що виріб повністю підходить.


З підказками від Barin House підберете якісний матрац, який забезпечить комфортний відпочинок на тривалий період. Ви не пошкодуєте про своє рішення.