Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чем отличаются диваны с механизмом трансформации раскладушка?
Чим відрізняються дивани з механізмом трансформації розкладачка?
31.01.2017

Американка_mustang Погодьтеся, що ніщо так не радує втомленого людини після роботи, як зручний м'який куточок. Та й удень, коли хочеться відпочити або почитати книгу, найкращих меблів не придумаєш. Крім цього багато хто використовує м'який куточок і як спальне місце (додаткове або основне).

Природно, що при придбанні меблів уважно вивчають цей пункт. Адже не хочеться ж потім мучитися і думати, як же розкласти основу. Ось користувачі і звертають увагу на системи трансформації, які вже досить перевірені. Одним з таких є м'який куточок-розкладачка.

Як всі знають, є два основні варіанти:

Начебто назви схожі, але вони за основними показниками значно відрізняються. Ось користувачі і запитують, який з них краще.

Пам'ятайте, що французький варіант підходить для запасного спального місця, а ось американський - для щоденного. Тепер більш детально про все.

Чим відрізняються дві відомих моделі?

Незважаючи на схожі назви механізми трансформації абсолютно різні. Від них залежить, наскільки зручно буде в подальшому спати.

На що варто звертати увагу:

  • внутрішня глибина;

  • кількість жмутів;

  • товщина матраца;

  • підставу меблів.

1. Почнемо порівняння з глибини. У французькій моделі глибина не перевищує і 70 см. Що стосується другого речення, то тут показник починається від 82 см і вище.

Диван американка_livino

2. Далі слід звернути увагу на кількість складань спальної основи. Французька модель скручується в три рази. До того ж конструкція повністю ховається під сидінням. Це означає, що перш ніж розкласти, необхідно прибрати всі подушки. У деяких ситуаціях це досить незручно, але для рідкісного користування цілком прийнятно.

Американська модель складається лише два рази. Як і у випадку з попереднім варіантом система розташовується під сидінням. Але бувають пропозиції, де основа для сну - частина сидіння.

3. Найголовнішим пунктом вибору вважається матрац, а саме його товщина. Почнемо з французького варіанту. Товщина спального місця в середньому близько 10 см. Є деякі моделі з меншим показником. Для виготовлення використовують ППУ.

В американських пропозиціях мінімальна висота матраца 10 см, хоча є і з показником в 14 см. Що стосується наповнювача, то це може бути вищезгаданий ППУ або ж пружинний блок.

4. Ну і не забудьте про заснування меблів. Від якості конструкції залежить, як довго і комфортно зможете на ній спати. У класичному варіанті досить часто використовувалася металева сітка. На такій основі незручно спати, до того ж ніякого ортопедичного ефекту. Є другий варіант з використанням лат і тенту. Поступово під вагою тент починає провисати.

Сучасні моделі набагато покращені. Каркас виготовляється з металу. Латів основа забезпечує оптимальну підтримку. За рахунок цього спальне місце абсолютно не провисає.

Підводячи підсумки, запам'ятайте, що французькі моделі ідеальні тільки для періодичного користування. Так як характеристики не зовсім підходять для тривалих навантажень. Що стосується американських, то вони ідеальні для щоденних трансформацій на довгий період часу. Перед покупкою вирішите, куди поставите меблі, і хто нею буде користуватися. А далі вивчайте характеристики і не забувайте про зовнішній вигляд. З урахуванням нехитрих порад знайдете найкращий варіант для відпочинку.