Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чем отличается обеденный стол на кухню от гарнитура в столовую?
Чим відрізняється обідній стіл на кухню від гарнітура в їдальню?
19.03.2018

Серед всіх кімнат кухня вважається серцем будинку. Багато хто запитує, а чому не вітальня. Тут же проводять найбільше часу. Це правда, але в більшості випадків сім'я займається своїми справами. А на кухні все збираються за столом. Тут же приймають гостей. Якщо ви проживаєте в просторому будинку, то застілля переноситься в їдальню, яка знаходиться поруч з кухнею.

У цих випадках без столового гарнітура ніяк не обійтися. Для кожного приміщення важливо підбирати свій варіант. Ось тут багато хто дивується, а хіба стіл обідній для кухні відрізняється від гарнітура в їдальню?

В чому різниця? Стеклянный стол Абстракция - интернет-магазин Барин

Меблі - це головний предмет інтер'єру і він має бути бездоганним. Всі елементи доповнюють один одного і оформлені в одній стилістиці. На вибір гарнітура виділіть достатньо часу, щоб не наробити помилок і не шкодувати про своє придбання.

кухня

Не багато можуть похвалитися просторими квадратними метрами. Значить, потрібно економити квадратний метр. Меблі повинна бути компактною, але зручною.

Найідеальніший варіант - трансформер. Початковий комплект розрахований лише на сім'ю з 4 чоловік. При необхідності його можна розширити і посадити за нього гостей. Такий гарнітур розрахований хоча б на 6 осіб.

Що стосується форми, то найзручніша квадратна. Якщо є трохи місця, виберіть прямокутник. Коли вже зовсім не вистачає місця, шукайте моделі, які розбираються.

З матеріалів вибирайте ті, які невибагливі в догляді і при необхідності добре очищаються. На кухні без плям не обійтися.

їдальня Комплект Фиеста (белый) - интернет-магазин Барин

Тут місця вже більше. Так що можете не обмежуватися. Стіл може бути розрахований не тільки на сім'ю, а й на друзів (приблизно 6 осіб). Тільки не беріть занадто великий. Віддайте перевагу варіанту, в якому ховається додаткова стільниця (вийде ще 4 місця). В якості оформлення вибирайте будь-який матеріал: від дерева до пластика.

На які характеристики звертати увагу?

  • Для якого приміщення призначається.
  • Кількість членів сім'ї і скільки гостей до вас часто приходить.
  • Стилістичне оформлення самого приміщення.
  • Кольорове рішення.

Погодьтеся, що класичний стіл ніяк не вписується до кухні в стилі модерн. А пластикові стільці якось безглуздо виглядають на тлі гарнітура в стилі ампір.

Облаштовуючи приміщення, думайте не тільки про економію місця і правильному розташуванні меблів, але і красі. Поєднання цих двох компонентів дозволить підібрати ідеальний гарнітур через інтернет-магазин Barin. Не поспішайте, а підбирайте кожен елемент уважно. Так у вас вийде стильно оформити свій будинок і зробити його затишним.