Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чем отличается элитная мебель от бюджетной?
Чим відрізняється елітні меблі від бюджетної?
13.11.2017

Нарешті ви завершили цей тривалий ремонт і можете сміливо приступати до обстановки кімнат. Хоча в мудрих господарів це процес почався ще давно. Правда, тільки на папері. Залежно від обраного оформлення і площі і підбирається відповідна меблі.

Ті, хто ще пам'ятають радянські часи, підтвердять, як складно тоді було дістати цікавлять гарнітури. Навіть стандартних варіантів доводилося довго чекати. А про якісь оригінальних моделях і не може йти мова. Правда, одиницям все ж щастило, якщо у них були зв'язки за кордоном.

Зараз же ситуація кардинально змінилася і меблеві ринки рясніють різними пропозиціями. Це як елітна м'які меблі , так і цілком бюджетна.

Як вибрати свій варіант? Кресло Мальта

Недосвідчені користувачі губляться в цьому розмаїтті. Вони не розуміють, в чому ж різниця між моделями крім ціни або все ж основні характеристики відрізняються.

матеріали

Бюджетна меблі виготовляються з різних матеріалів. Це може бути деревина, правда недорогі породи. Крім цього зустрічаються моделі з ДСП, МДФ.

Що стосується більш дорогих моделей, то для них використовується дерево і метал. Зрозуміло, що подібний каркас більш міцний. Та й до того ж виглядає красивіше.

наповнювач

Він відповідає за форму меблів. Ви ж не хочете, щоб через деякий час в певних місцях з'явилися вм'ятини. У більшості випадків тут використовують поролон. Крім нього кладуть синтепон або ватин.

Все це викладається шарами. У дорогих варіантах на таких речах не економлять. У зв'язку з цим значно збільшується загальний термін служби.

Бюджетні варіанти не такі багаті на внутрішній наповнювач. А значить, що і вм'ятини з'являться швидше.

оббивка

Її поділяють на дві великі категорії:

  • натуральна;
  • штучна.

Як показує практика, з натуральних матеріалів використовується тільки шкіра. Що стосується тканини, то її невигідно брати, так як вона швидко протреться.

Елітні моделі часто використовують телячу шкіру. Виглядає вона бездоганно, але занадто вибаглива в догляді. Якщо в будинку маленькі діти або кіт, то відмовтеся від подібного варіанту на користь екоматеріала.

Незважаючи на всю красу шкіри або її замінника, тканину вважається більш популярною. Якщо вам важлива зносостійкість, то флок якраз для вас. Хочете чогось красивого і ніжного, зверніть увагу на жаккард.

Як не помилитися з вибором?

Якщо ви не сильно розумієте у всіх цих моделях, то попросіть допомоги у продавців. Ось їм і задавайте питання з приводу основних критеріїв вибору.

Відразу хочеться сказати кілька слів, орієнтуючись між бюджетними і елітними варіантами, перестаньте думати, що перші будуть обов'язково низької якості. Це не зовсім так. Для них теж використовують хороші матеріали і можна знайти відмінні моделі. Просто дорогі варіанти найчастіше виробляються за кордоном і відомими компаніями.

В інтернет-магазині Barin представлена величезна кількість доступних і дорогих моделей. Так що кожен знайде щось для себе. Якщо захочете розпитати подробиці, зв'яжіться з консультантами. Обставте свій будинок зі смаком.