Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Бескаркасная мебель: годится ли она для ежедневного использования?
Безкаркасні меблі: чи годиться вона для щоденного використання?
11.09.2017

Хотіли б оригінально облаштувати вітальню, але традиційні пропозиції меблевого ринку не влаштовують? Багато стикаються з подібною життєвою ситуацією. Адже стандартна м'які меблі вже багатьом набридла. До того ж вона сильно захаращує простір. А більшість жителів багатоквартирних будинків не можуть похвалитися просторими кімнатами.

Багатьом в таких ситуаціях доводиться вибирати межу комфортом і простором. І в більшості випадків жертвують зайвими квадратними метрами. А може все ж варто відійти від стереотипів і просто купити безкаркасні меблі .

Що ж це таке меблі без каркаса?

Поява подібних моделей сильно перевернуло загальноприйнятий погляд на м'які куточки. Адже вони зовсім не мають каркаса. Така безформність надає їм певну невимушеність, грайливість. А все через відсутність всередині каркаса.

Більшість, почувши подібну фразу, вважають такі варіанти непрактичними і незручними. Але це тільки один зі стереотипів.

В основі - якісний надувний чохол з пінополістиролом в гранулах. У його складі немає ніяких небезпечних речовин. Так що не варто боятися алергічних реакцій та інших негативних наслідків.

Зверху він запакований у зовнішній чохол. Для нього використовують невибагливу у догляді, стійку до вологи і до забруднень тканину. Такий чохол легко зняти і випрати. При необхідності його можна замінити на новий.

переваги:

  • легка вага за рахунок відсутності важких елементів в конструкції;
  • абсолютна безпека;
  • можливість використовувати кожен день;
  • простий догляд;
  • оригінальний дизайн.

Згадайте, як довго ви мучилися з перестановкою. А скільки праці приносило занести диван в квартиру. Тепер вам не потрібно буде прикладати особливих зусиль. Ви легко пересунеться предмети з місця на місце.

Пуф-кровать Це просто ідеальні моделі для дитячих кімнат. Ви не будете переживати, що дитина стукнеться об гострі кути. Крім цього для виготовлення не використовують токсичних засобів.

Подібні моделі годяться не тільки для денного відпочинку, але і їх можна використовувати як спальне місце. Вони адаптуються під кожної людини і забезпечують оптимальну підтримку хребта.

Як вже говорилося вище, зовнішній чохол легко знімається і стирається. До того ж його можна протерти вологою ганчіркою, коли не дуже сильні забруднення.

Ну і найголовніше - незвичайний дизайн з величезною кількістю кольорів. Вона впишеться практично в будь-який інтер'єр.

Кому безкаркасні меблі протипоказана

Неодноразово було сказано, що це прекрасні варіанти для сім'ї з дітьми. А ось для літніх людей подібний варіант небажаний. Це пов'язано з тим, що основа розташована досить низько і їм незручно вставати.

Ще одне - через деякий час вам доведеться досипати наповнювач або повністю його змінити. Так як він втрачає свій обсяг. Тому ви повинні бути готові до таких витрат.

Все ще мрієте про незвичайне оформленні будинку? Здається, ви знайшли ідеальні варіанти. Вам потрібно лише зайти в інтернет-магазин Barin і визначитися з конкретною моделлю. А вибрати буде з чого. Подаруйте своєму будинку не тільки оригінальну обстановку, але і комфортний відпочинок.