Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
4 совета, как выбрать кровать-чердак
4 ради, як вибрати ліжко-горище
14.05.2018

Мрія будь-якої дитини - мати власний будиночок десь на висоті. Там прекрасно можна сховатися. А скільки задоволення доставляє кожен день лазити по сходах.

Здавалося, що дитячу мрію втілити нереально або ж тільки біля приватного будинку, де є величезна територія. Але навіть у міській квартирі це стане реальністю. Якщо купити ліжко-горище , то можна втілити дитячу мрію і правильно організувати простір.

Це меблі, яка об'єднує в собі спальне місце, невелику систему зберігання, ігрову зону або робоче місце (все залежить від потреб дитини). За рахунок такого розмаїття вона підходить дітям різного віку.

Як вибрати ідеальну модель?

Мало хто з батьків відразу вирішується на подібну конструкцію. Більшість віддає перевагу стандартні варіанти. А якщо подумати щодо двох'ярусної моделі? У такому випадку потрібно звернути увагу на такі критерії:

  • міцність;
  • функціональність;
  • безпеку;
  • дизайнерське оформлення.

Під час покупки цікавтеся максимальним навантаженням, і на яке зростання розрахована меблі. Як вже було вище сказано, меблі підходить для дошкільнят і для підлітків. Просто для кожного підбирають свій варіант з урахуванням зросту і ваги. Порада: купуйте спальне місце, на якому дитина зможе відпочивати кілька років. Ви ж не плануєте через рік знову витрачатися на покупку нового гарнітура.

Так як меблі набувають для тривалого користування, то вона повинна бути максимально функціональною. Так зона ігор повинна потім легко трансформуватися в робоче місце. Адже дитина росте, а з ним зростають і потреби.

Оскільки спальна зона знаходиться на другому поверсі, сходи, поручні і сходи повинні бути повністю безпечними. Який з цих варіантів виберете, все залежить від віку дітей.

Не забувайте про дизайн. Враховуйте вік дитини та її переваги. Це повинно стати основною у виборі оформлення. Якщо є така можливість, порадьтеся з майбутнім власником кімнати. До того ж враховуйте загальне оформлення приміщення, щоб меблі прекрасно вписалася в неї.

Багатьом здається, що подібна конструкція захарастить всю квартиру. Це тільки так здається. Вона прекрасно підходить для тих, хто хоче заощадити максимум простору і зробити для своєї дитини окремий куточок.

Відходите від стандартних стереотипів оформлення житла. Дитячу також можна перетворити і зробити її зручною, функціональною. З інтернет-магазином Barin підберете гідний варіант, який сподобається вам і дитині. Втілюйте мрії своїх дітей.