Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Подушка Тренд Дормео

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Склад:
  Властивості:
  • покриття наволочки: 100% бавовна
  • бічне покриття 100% поліестер/3Д Ейрмеш/AirXSystem
  • наповнення стьобаного покриття 100% поліестер/мікрофібра wellsleep ® advanced, приблизно 200г/м2
  • наповнення подушки: 100% поліестер/мікрофібра wellsleep®advanced, приблизно 600 г


  • розроблена для забезпечення належної підтримки
  • наволочка-покриття виготовлене з 100% бавовни
  • мікрофібра wellsleep®advanced надає додатковий обсяг
  • AirX System для поліпшеної циркуляції повітря
  • індивідуальне регулювання по висоті
  • для всіх положень під час сну
  • придатна для машинного прання

Розмір: 50х70 см

У вас голова вже пухне від того, що ви ніяк не можете нормально виспатися? Тоді саме час покласти її на нашу нову подушку Тренд , щоб відразу відчути, як може покращитися якість вашого сну. Адже вже з першого дотику ви відчуєте належну підтримку в тих зонах, де вимагаєте її найбільше: в області голови та шиї. Відчуття наближення до природи подарує наволочка, яка виготовлена ​​з 100% бавовни .

Вона забезпечить вам глибоке почуття м'якого дотику природи. Це буде неоціненно для тих, хто має чутливу шкіру і глибоко цінує комфорт. Як відомо саме вироби з бавовни відрізняються особливою довговічністю і міцністю - значить ви можете бути впевненими, що наша подушка Тренд буде служити вам вірою і правдою. Тим більше, що відносно обслуговування, то вона дуже просто стирається і не вимагає спеціального догляду. Повітропроникність волокон бавовни забезпечать тривале відчуття легкості.

Подушка наповнена мікрофіброю Wellsleep® advanced , яка дуже істотно відрізняється від волокон звичайного поліестеру, вироблених півстоліття тому. Доведено, що вона дуже універсальна у використанні і функціональності. Маючи відмінні теплові властивості і будучи дуже приємною на дотик, ця мікрофібра також має мінімальну поглинаючу здатність. А використання унікальної структури дозволило створити повітряні кишені, що надає подушці додаткового об'єму і такої повітряної м'якості.

Крім того, використання спеціальної системи ЕйрЕкс/AirX забезпечує поліпшену циркуляцію повітря, яка досягається завдяки тисячі спеціально розроблених крихітних отворів, через які вільно циркулює повітря, забезпечуючи вам свіжу постіль і дозволяючи спати спокійно щоночі, хоч на боці , спині або животі. Ще Подушку Тренд можна розстебнути збоку і індивідуально пристосувати, додавши або вийнявши певну частину наповнення. Так ви можете відрегулювати висоту та жорсткість подушки відповідно до ваших особистих потреб.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Подушка Тренд Дормео
немає відгуків
Залишити відгук