Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Ковдра Кемел Дормео

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Склад:
  Властивості:
  • тканинне покриття: 100% бавовна
  • наповнення: 60% верблюжа шерсть,
    40% поліестер (мікрофібра Wellsleep® Advanced), прибл. 300 г/м2
  • наповнення містить   60% верблюжої вовни
  • прекрасно утримує тепло
  • натуральні матеріали
  • екологічно безпечно
  • зносостійке
  • придатне для машинного прання
Розміри: 140х200, 200х200 см

Шерсть верблюда
- розкішний наповнювач, здатний забезпечити рівномірне і приємну температуру, а також прекрасні властивості регулювання вологи, адже він є природно «дихаючим», що підвищує ваш комфорт. Слід зауважити, що шерсть не завжди збирається в результаті стрижки або вищипування; найчастіше її збирають тоді, коли тварина скидає свою шерсть. Це природний і екологічно безпечний спосіб внести свій внесок у захист навколишнього середовища.

Покриття ковдри Дормео Кемел виготовлено з 100% бавовни . Такі характеристики бавовни, як зносостійкість і міцність, можна порівняти хіба що з його м'якістю і ніжністю на дотик. Крім того, він має відмінну повітропроникність. Тому цей натуральний матеріал надзвичайно приємний для вашої шкіри!

Сучасний штучний матеріал мікрофібра Wellsleep® Advanced нагадує за своїми властивостями мікроволокно Wellsleep® але відрізняється від нього спеціальної хрестоподібної структурою: маленькі повітряні кишені між волокнами збільшують обсяг і пружність наповнювача, не дозволяючи йому збиратися в грудочки. Тому ковдри з наповненням Wellsleep® Advanced   відрізняються неймовірною легкістю, пухнастий і чудовою повітропроникністю.

Незважаючи на свою легкість, ковдру Дормео Кемел тепле і м'яке, немов пухові ковдри. Для вашої зручності виріб можна прати в машинці. Таким чином, ви можете спати в гігієнічно чистій постелі. А оригінальний дизайн навряд чи залишить байдужими тих, хто цінує справді якісні речі.
Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Ковдра Кемел Дормео
немає відгуків
Залишити відгук