Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Ковдра Сієна 2 Лайт

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Склад:
Властивості:
  • 100% поліестер (мікрофібра Softdream)
  • 100% поліестер (мікрофібра Wellsleep® Advanced), прибл. 200 г/м2
                                     
  • не допускає перегріву
  • м'яке і приємне на дотик
  • легке і пишне
  • антиалергенне
  • запобігає потовиділення

Розміри: 140х200, 200х200 см

Високоякісна ковдра Siena-2 Light дозволяє тілу дихати, завдяки чому відчуття прохолоди і сухості зберігається до самого ранку. Цим ковдрою приємно ховатися цілий рік: воно зігріває взимку і не змушує потіти влітку. Але особливо воно сподобається тим, хто спить в жарко натопленій кімнаті або просто бажає і збежать перегріву вночі.

Wellsleep® Advanced - сучасний штучний матеріал, який нагадує за своїми властивостями мікроволокно Wellsleep®, але відрізняється від нього спеціальної хрестоподібної структурою з маленькими повітряними кишенями між волокнами. Ці повітряні кишені підвищують обсяг і пружність наповнювача, не даючи йому збиратися в грудочки. Ось чому ковдру Сієна Лайт - 2 таке легке і пухнасте. Волокна «дихаючого» матеріалу прекрасно регулюють температуру, відмінно вбирають зайву вологу і стійкі до забруднень. На відміну від виробів з гусячим пухом, мікроволокно Wellsleep® має антиалергенні властивості.

Softdream - це міцні синтетичні волокна, які добре протистоять стисненню і розтягуванню, швидко сохнуть, не мнуться і не сприйнятливі до грибків. Тканина Softdream легко прати, тому вона як не можна краще підходить для постільних речей. А головне, як випливає з назви, вона дуже м'яка і приємна на дотик!

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Ковдра Сієна 2 Лайт
немає відгуків
Залишити відгук