Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Кутовий диван Бафра

В наявності
28045 грн.
29521 грн.
У салоні 10000 зразків тканин. Допоможемо вибрати оббивку для Вашого дивана.
Ми на зв'язку:
Вигідні умови від
Калькулятор кредитів і оформлення від Монобанк
Вигідний кредит від Приватбанк
знайшли дешевше? Отримайте знижку!
Швидка доставка
по Києву – 500 грн. Диван від 3х метрів – 700 грн. Передмістя – розраховується індивідуально.
Доставка по Україні за тарифами транспортних компаній
опис
Характеристики
Відгуки

          Модель   Довжина   Ширина   Висота       Спальний розмір
Бафра кутовий
  230   см   149 см   80 см                 149х204 см

Каркас: натуральне дерево (липа, граб)
Бельевой ящик: ламінована ДСП
Наповнення спального місця: букові ламелі,   пінополіуретан, пружинний блок
Наповнення спинки, подушок: філфайбер
Гарантія: 18 місяців
Опції: можливо наповнення дивана ППУ максимальної щільності (35   кг/куб.м)   і незалежним пружинним блоком Pocket Spring, а також матрацом Memory Foam без пружинного блоку

evro-knigka.jpg

Стильні форми кутового дивана Бафра   бездоганно виглядають в будь-якому інтер'єрі - як в класичному, так і в модерні. Модель підходить для будь-яких приміщень, оскільки кут можна міняти самостійно, за потребою. Також модель оснащена надійним м'яким блоком, який складається з букових ламелей, пружинного блоку і пінополіуретану.

Кутовий диван Бафра зручний у використанні, легко розкладати його в комфортне ліжко допомагає механізм «єврокнижка» і простий підйомний механізм. Каркас зроблений з натурального дерева - граба і липи , що збільшує його зносостійкість. А ортопедичні можливості дивана зроблять сон міцним і здоровим.

М'які пастельні тони обшивки дивана, ефектно доповнюються трьома стильними великими подушками, виконаними з тканини з малюнком. Компактні розміри моделі дозволяють з максимальною зручністю обставити вітальню, адже кутовий варіант - якраз допоможе зберегти вільним простір в кімнаті. Для постільної білизни та інших дрібниць, у дивана передбачені два великі ящики, виготовлених з ламінованої ДСП. А м'якість подушок надають волокна філфайбер.

Особливістю моделі є те, що вона збирається без використання болтів. Для скріплення застосовуються спеціальні зачепи, які дають можливість змінювати сторону кута. Красивими елементами декору дивана є його підлокітники і опори, зроблені з натурального дерева. Вони надають моделі особливу витонченість.

Кутовий диван Бафра   в поєднанні з пуфом Бафра представляють чудовий варіант для оформлення сучасних інтер'єрів. Зручна і красива м'які меблі подарує радість і перетворить Ваш відпочинок в незрівнянне задоволення.

Диван можна використовувати для щоденного сну, так як м'який блок його складається з ламелей, пружинного блоку і пінополіуретану, що забезпечить ортопедичний ефект для хребта.

За бажанням, можна збільшити щільність поролону - від середнього до максимального. Крім того, замовити блок незалежних пружин «Pocket Spring» . Так само можна замовити диван з матрацом Memory Foam без пружинного блоку.

Колір декору дерев'яних підлокітників і ніжок:
цвета_art-nika.jpg

Схема розмірів кутового дивана Бафра:
Кутовий диван Бафра.jpg

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Кутовий диван Бафра
немає відгуків
Залишити відгук
Швидка доставка
по Києву – 500 грн. Диван від 3х метрів – 700 грн. Передмістя – розраховується індивідуально.
Доставка по Україні за тарифами транспортних компаній