Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Крісло Атлант

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки

До Реклю Атлант - меблі для справжніх переможців, які відрізняються авторитарністю та лідерської цілеспрямованістю. Масивні лінії і металеві елементи декору надають виробу солідний і трохи агресивний вигляд, що і робить виріб представницьким. З такими меблями ваш офіс або особистий кабінет стане відображенням вашого сильного характеру і устремлінь. Основа стоїть на дерев'яних ніжках квадратної форми, які повторюють кольорове оформлення самої конструкції. Підлокітники і царга крісла декоровані металевими маленькими ґудзиками. В якості додаткових елементів виступають мініатюрні подушки, прибравши які звільняється деякий простір



Ширина Глибина Висота
Габарити крісла Атлант-1:
Габарити пуфа:
111 см
80 см
105 см
80 см
92 см
51 см
Висота сидіння:   50 см  
Каркас:   твердолистяні породи дерева
Наповнення:   пінополіуретан
Опори дивана з натурального дерева.

  Рекомендовані оббивні матеріали:   еластичні, м'які шкірозамінника, тонка шкіра, однотонна, щільна тканина. Не можна використовувати   шкіру ПУ, Крокко, БУТТЕР, Бикли, тканини сипучі, «рогожка», з   раппортом (візерунком), в   смужку.
  Примітка:   можливе застосування шкіри ПУ, Крокко, БУТТЕР, Бикли тільки на   каркас. Подушки переважно тільки в   тканинах. Можлива комбінація кольорів оббивного матеріалу на   каркас і   подушки. На   чохли подушок можливе застосування тканин з   раппортом (візерунком) за умови недотримання рапорту.
  У серію   «Атлант» входять:   крісло, двомісний диван, тримісний диван, секції одно-, дво-, тримісні, з'єднувальний елемент "кут", пуф, декоративні подушки.
  Особливості: м'які потопають подушки спинки. Каркас і підлокітники оформлені декоративними меблевими цвяхами. Опори з натуральної деревини.
Механізм трансформації: не передбачений




Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про крісло Атлант
Вита
25.05.2017 15:06:18
Хорошо продумали вариат с боковыми бортиками - безопасность прежде всего!
Кровать прочная, качественной сборки, надежно всё прикручено, не шатается. Ничего негативного сказать не могу. Очень удобно теперь даже всем находиться в одной комнате!
Залишити відгук