Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Тумбочка

Немає в наявності
Додаткова комплектація
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки

Ще один необхідний елемент в моделюванні   спальні-тумба. Це не предмет першої необхідності, але все ж комфортніше, якщо тумби стоять поруч з ліжком. Звичайно, якщо ліжко   доповнюється готовим меблевим гарнітуром, в якому буде все що потрібно, тоді, наші тумби залишаться поза Вашою увагою. Однак, вони прекрасно підходять до багатьох нашим моделям, просто   підберіть потрібний колір. І вашу красуню - ліжко охоронятимуть дві дівчинки-тумбочки. Вони   легкі, не захаращують простір. Представлені в двох варіаціях: з ящиками і без. Так що вибір за Вами. Ми   постараємося Вам догодити.

Металеві тумбочки - це стильна і практична меблі за доступною ціною. Можливе виконання тумбочок в різному кольорі. Тумбочки виготовлені з меблевої труби. Ящик і полички з МДФ. На фотографії виконані в кольорі бежевий і яблуня. Добре підійдуть до ліжок виробника М-Дизайн, і доповнять образ спальної кімнати. Виготовлення тумбочки можливо як з ящиком   так і без нього.

Г абарітние розміри: ШХ ГхВ, 50х40х75 см                                              
Матеріал: металеві труби, МДФ
Комплектація: можливе виготовлення з ящиком і без нього
Висота: 75 см
Ширина: 50 см
Глибина: 40 см

cveta.jpg

Зміїна шкіра - нове покриття для металевих ліжок нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металеві більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

434038169_w640_h640_tsvet_zmeinaya_kozha (1).jpg

m_dizein_loft_zwet (1).jpg

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про тумбочка
немає відгуків
Залишити відгук