Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Матрац Serta Toledo 80х200 (розпродаж)

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
гарантія повернення грошей
14 днів на обмін без зайвих запитань.
Так, але тільки протягом перших 14 днів і тільки якщо ви товар не використовували. Це означає, що матрац не має ознак експлуатації та змін і не витягувався з упаковки. Тобто, товар повинен бути запакований, упаковка повинна бути цілою. При собі мати чек або інший документ, що підтверджує оплату.
Обмін або повернення товаро-грошових коштів проводиться в магазині за адресою: м Київ, вул. Бориспільська, будинок 9. Телефон 067 342 98 48.
Швидка доставка
по Києву – 500 грн. Передмістя – розраховується індивідуально.
Доставка по Україні за тарифами транспортних компаній.
бонуси
При покупці ліжка наматрацник в подарунок
Акції не підсумовуються.
Наш консультант допоможе вибрати Вам матрац.
Телефонуйте.
опис
Характеристики
Відгуки
Склад матраца:
Властивості:
  • чохол - Comfort Quilt
    система комфорту з тканиною з натуральної бавовни
  • Memory Foam - високоеластичний шар з ефектом пам'яті
  • Eco Latex - м'який шар з натурального латексу
  • BambooFlex - пористий матеріал з Углєв просоченням,
    володіє мікромассажним ефектом
  • Organic Flax - захисний шар з натурального льону
  • Serta Support System - система підтримки хребта,
    550 пружин Pocket Spring на спальне місце
  • Total Edge Support - система посилення периметра матраца
  • двосторонній
  • жорсткість - вище середньої
  • ортопедичні властивості
  • анатомічні властивості
Висота: 27 см
Навантаження: до 140 кг
Гарантія : 5 років

Матрац Askona Serta Toledo (Серт Толедо)   - дані матраци увібрали в себе все найкраще.   Матрац   Toledo   характеризуються унікальним поєднанням наповнювачів, кожен їх яких виготовлений з екологічно чистих і гіпоалергенних матеріалів. Якщо ви давно шукали модель, на якій ваше тіло і особливо хребет будуть повністю розслаблятися вночі після важкого робочого дня, то модель не розчарує ваших очікувань. На сьогоднішній день у багатьох споживачів з'явилася можливість стати володарем високоякісного спального місця, при виготовленні, якого застосовуються тільки натуральні чисто екологічні матеріали. Матраци Serta можна віднести до продукції преміум-класу, дані аксесуари знаходяться в доступному більшості ціновому сегменті, хоча за міцний і здоровий сон іноді варто заплатити будь-яку ціну, адже повноцінний відпочинок - це перший крок до довголіття і здоров'я. Новий матрац з середнім рівнем жорсткості і має висоту 27 см, що прекрасно підійде для невисоких ліжок і підстав. По периметру знаходиться спеціальний підтримуючий форму шар, який є гарантією збереження геометрії матраца протягом усього терміну експлуатації. У даних матрацах в якості верхнього шару використовується натуральна бавовна, який забезпечує найбільш комфортний контакт з тілом людини. Під цим шаром розташований матеріал, який має пористу структуру, - Coal-Based Foam, оптимально розподіляє тиск тіла сплячого на поверхню. Цей шар з вугільної просоченням не викликає алергічних реакцій у дорослих і дітей, прекрасно поглинає запахи і навіть електромагнітне випромінювання. А завдяки тому, що при компонуванні матраців застосовується ячеистая різання, Coal-Based Foam має мікромассажним ефектом. Під захисним покриттям з натурального льняного волокна, спресованого за оригінальною технологією, знаходяться блоки незалежних пружин Pocket Spring. Ущільнений за допомогою спеціального клею льон регулює рівень вологості в матраці, а також перешкоджає утворенню неприємних запахів. Що стосується блоків пружин, вони виконані за фірмовою технологією підтримки хребта і здатні без необоротної деформації витримувати підвищені щоденні навантаження.

Advanced Comfort Quilt   - ексклюзивний верхній комфортний шар, що забезпечує оптимальну жорсткість, підтримку і неперевершену ніжність від дотику матраца. Воістину унікальним даний шар робить матеріал OxyFoam в формі осередків, холотек і ексклюзивний трикотаж, вироблений за американськими технологіями. М'якість, мікромассажним ефект, підтримка, гігієнічність, чудова повітропроникність і свіжість протягом всієї.

Memory Foam - високотехнологічний матеріал з ефектом пам'яті, який порожниною приймає форму тіла, тим самим знижуючи зворотний тиск на плечі стегна. Здатність повторювати контури людського тіла оцінюється в 10 з 10. Матеріал забезпечує оптимальні умови для здорового відпочинку, сприяючи розслабленню м'язів і підтримуючи природне положення хребта.

Eco Latex - найдосконаліша латексна система в світі. Натуральний еластичний матеріал, виготовляється за спеціальною технологією, за рахунок мікроперфорації посилюється ефект «дихаючого матраца». Матеріал не викликає здавлювання судин і має унікальні підтримуючими властивостями. Відкрита структура матеріалу забезпечує 95% вентиляцію. Матеріал відрізняється підвищеною зносостійкістю, здатний витримувати великий тиск і швидко відновлювати первинну форму. Застосовується для збільшення м'якості і циркуляції повітря у внутрішніх шарах матраца.

Organic Flax (натуральний льон) - природний матеріал, завдяки спеціальній технології пресування не містить формальдегіду (формальдегід - безбарвний газ з різким запахом, який негативно впливає на людину), без додавання клею. Льон регулює рівень вологості, створює корисний мікроклімат і нейтралізує запахи.

BambooFlex - екологічно чиста гіпоалергенна піна з вмістом вугілля бамбука. Володіє мікромассажним ефектом, запобігає появі пилових кліщів. Завдяки вугіллю бамбука BambooFlex надає антистатична дія, нейтралізує шкідливе електромагнітне випромінювання, поглинає неприємні запахи

Total Edge Support   - найкраща підтримка по периметру Американська система посилення периметра матраца. Завдяки даній системі: матрац зберігає свою форму при тиску на край; збільшується поверхня спального місця; посилюється підтримка пружинного блоку - з часом він не деформується по периметру. Всі ці переваги допомагають Вам легше встати з матраца, зручніше на ньому розташуватися, що не скочуватися в центр матраца вночі і використовувати всю площу матраца як спального місця - від краю до краю.

Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про Матрац Serta Toledo 80х200 (розпродаж)
Елена
26.05.2019 22:09:10
Не могла выбрать матрас. Консультант подсказал оптимальный для меня вариант. Матрасом более чем довольна, достаточно жесткий и упругий, в то же время слой латекса дает комфорт, лежать приятнее, чем просто на слое кокосовой койры. Качество матраса понравилось. Рекомендую.
Вероника
17.07.2017 11:27:40
Спасибо за непромокаемый наматрасник в подарок))
Света
17.05.2022 10:23:52
Спасибо магазину,за рекомендацию данного матраса! Девочкам-консультантом спасибо!
Зинаида
17.01.2018 17:44:36
Переживала, что что-то не то будет, так как заказывала по фото. Но мы довольны. Кровать выглядит очень дорого.
Настя
14.10.2020 15:57:19
Комфортный и качественный матрас, спасибо за качество!
Петр
13.07.2017 14:59:25
Отлично держит мой вес и жена со своими 55кг тоже довольна
Наталия
12.07.2017 17:16:22
Доставили вовремя
Филип
12.04.2017 16:18:02
Очень мягкий. Чувствуется, что качественно сделан. Рассказывали нам про эффект памяти, будто помнит форму тела, поддерживает в правильном положении позвоночник. Ортопедический он. Попробовав его на себе, спустя неделю, убедились в этом на 100%. Не зря сидели целый час в салоне!
Валентина
06.11.2020 17:21:04
Матрас качественно прошит, надеемся прослужит долго.
Карина
05.05.2021 14:59:31
Спасибо огромное, матрас просто клас, совершенно другое дело теперь
Залишити відгук
гарантія повернення грошей
14 днів на обмін без зайвих запитань.
Так, але тільки протягом перших 14 днів і тільки якщо ви товар не використовували. Це означає, що матрац не має ознак експлуатації та змін і не витягувався з упаковки. Тобто, товар повинен бути запакований, упаковка повинна бути цілою. При собі мати чек або інший документ, що підтверджує оплату.
Обмін або повернення товаро-грошових коштів проводиться в магазині за адресою: м Київ, вул. Бориспільська, будинок 9. Телефон 067 342 98 48.
Швидка доставка
по Києву – 500 грн. Передмістя – розраховується індивідуально.
Доставка по Україні за тарифами транспортних компаній.
бонуси
При покупці ліжка наматрацник в подарунок
Акції не підсумовуються.
Наш консультант допоможе вибрати Вам матрац.
Телефонуйте.