Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Возможно, ли отдохнуть на тонком матрасе?
Можливо, чи відпочити на тонкому матраці?
09.11.2016

Більшість людей вважають, що матрац повинен бути досить товщини, щоб на ньому було зручно спати. Не хочеться ж себе почувати принцесою на горошині і прокидатися постійно в поганому настрої. Деяким потрібно відразу покласти кілька виробів, щоб створити максимально комфортні умови.

Але буває так, що товста модель не годиться в якості ортопедичної основи для спального місця. Доводиться шукати альтернативні варіанти. Серед них особливої популярності набули тонкі матраци.

Це спальне місце товщиною від 2 до 8 см. Його основне завдання - коригування поверхні і створення ідеальних умов для сну.

тонкий матрас

В яких випадках набувають подібну модель?

  • виправлення недоліків основного матраца (вирівнювання поверхні, зміни жорсткості виробу);

  • додаткова основа на розкладачку або диван;

  • наматрацник;

  • створення тимчасового спального місця.

У кожній з цих ситуацій матраци donson ідеальне рішення. Вони створять комфортне спальне місце. У людини не повинно виникнути ніякого дискомфорту за рахунок ортопедичної основи.

На будь-якому дивані або розкладачці є розломи, які не зовсім комфортні під час сну. Та й після певного часу користування з'являються вм'ятини в місцях з особливою навантаженням. Додатковий шар дозволить повністю вирівняти поверхню і позбавити від всіх незручностей.

Він же стане ідеальним рішенням для створення тимчасового спального місця у вітальні або на дачі. Потім все легко забирається і ховається.

Якими бувають тонкі спальні місця?

Як і класичні моделі виготовляють Топпери з різних матеріалів. Їх теж поділяють на дві основні групи:

  • пружинні;

  • безпружинні.

Завдяки цьому у вас буде величезний вибір моделей. Чи зможете підібрати потрібний варіант під всі вимоги.

Це далеко не всі переваги тонких основ для сну. Виділяють ще такі плюси:

  • зручне транспортування і зберігання;

  • мінімальна вага;

  • довгий термін експлуатації;

  • сучасний дизайн.

1. Напевно, немає жодної людини, яка б не чула, що матраци ні в якому разі скручувати не можна інакше наповнювач пошкодитися і виріб стане непридатним до використання. Що стосується тонких основ, то деякі з них годяться для періодичного скручування. Вибираючи подібні моделі, варто уважно вивчати інструкцію, а ще краще отримати консультацію у фахівців з приводу можливості згортати основу. Адже є тонкі основи, які абсолютно не призначені для цього. Якщо спробувати її скласти, то виріб просто непридатне для подальшого використання. Так як полагодити його нереально.

Якщо вибрали модель, яку можна складати, то її легко перевозити в машині або брати в похід. Важить основа не так і багато. Тому незручностей ніяких не повинно виникати.

2. Що стосується терміну служби, то він досить тривалий за умови дотримання правил користування. Якщо виробники не рекомендують повторно скручувати полотно, то краще дотримуватися ці розпорядження. Коли основа годиться для таких дій, то потрібно все робити максимально акуратно.

3. Виробники також подбали і про зовнішній вигляд. Так як матрац призначається в якості додаткової поверхні, то дизайн його максимально привабливий. Як виготовлення використовуються матеріали, які не надто вибагливі у догляді.

Незважаючи на забобони, матрац з невеликою товщиною теж підходить для сну. Правильно підібрана поверхню забезпечить комфортний і здоровий відпочинок. Головне тільки дотримуватися елементарних правил користування. Щоб не наробити помилок під час покупку, варто звернутися за допомогою до консультантів. Вони допоможуть розібратися у всіх тонкощах і підібрати потрібний варіант.