Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Кутовий диван: основні переваги
24.11.2014
На сьогоднішній день більшість споживачів йде від традиційних інтер'єрів і стандартних предметів меблів. Всіх сьогодні привертають незвичайні дизайнерські рішення: унікальні фактури і яскраві кольори, незвичайні поєднання, оригінальні конструктивні рішення, дизайн і функціональність. Найяскравішим прикладом в цьому питанні є кутовий диван.
При покупці дивана більшість людей вибирають саме кутові моделі. Чому це відбувається? Справа в тому, що кутова меблі приваблює своїм зовнішнім виглядом і функціональністю. Крім того кутові моделі розраховані на більшу кількість посадочних місць, при меншому заповненні простору, ніж звичайні дивани. Хоча компактними кутові моделі назвати складно.
Перш ніж вирушити за покупкою кутового дивана слід виміряти місце, на якому ви плануєте його розташувати. Обов'язково виміряйте дверний отвір, інакше будуть проблеми з доставкою. Кутові дивани бувають різних конструкцій, що теж обов'язково слід врахувати при покупці. Вибір моделей вражає уяву. Елементи кутових диванів можна навіть використовувати окремо або зібрати в функціональний і зручний предмет меблів.
Більшість кутових моделей обладнані додатковим відсіком, де можна зберігати речі. Туди можна покласти постільна білизна, ковдри та подушки. Тобто, кутові дивани - раціональна конструкція. Якщо ви плануєте використовувати кутовий диван і для нічного сну, а не тільки для відпочинку перед телевізором, то має сенс вибрати модель з механізмом трансформації.
Якщо у вас є необхідність в постійній розкладці дивана, то слід підбирати механізм під назвою єврокнижка. А щоб було комфортніше спати, то краще вибрати виріб з фіксацією під різним кутом спинки. Також великим попитом користуються кутові дивани зі шкіри з системою трансформації дельфін. Така конструкція досить проста у використанні, має чудові експлуатаційні характеристики, крім того надійна і довговічна.
Відмінним вибором стане кутовий диван з механізмом акордеон. Вони найбільш компактні в зібраному вигляді і ідеально підходять для кімнат невеликого розміру. Кутові дивани з механізмом викочування теж вельми популярні. Якщо ваш вибір впаде на таку модель, то перевірте, щоб коліщатка були прогумованими, інакше є ризик зіпсувати підлогу. Ці кутові дивани теж компактні і підходять для маленьких кімнат.