Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Сучасні ліжка і матраци
30.07.2015

Сучасні ліжка і матраци за свою довгу кар'єру зазнали безліч змін. Кожен уявляє собі сучасну спальню по-різному. Хтось схильний дизайнерським стереотипам, нав'язаним нам рекламою, хтось плекає власний проект. Але який би варіант не обрали ви - важливо, щоб спальня була пристосована для повноцінного сну і відпочинку. Важливо не тільки красиво оформити інтер'єр, але і правильно обладнати своє спальне місце.

З чого почати

Початком почав такої гармонії смаку, без сумніву, можна назвати вибір ліжка і матраца. Сучасні ліжка і матраци представлені в широкому асортименті, як виробників, так і матеріалів. Звичайно, пріоритетними залишаються матеріали природного походження, а й сучасні синтетичні не сильно їм поступаються. Другий критерій вибору, як ліжка, так і матраца - їх розмір.

Якщо ви любите розпластатися під час сну і насолоджуватися свободою, то вам неодмінно варто купити двоспальне ліжко, а ось якщо такі вишукані страви вам чужі, то вистачить і півтори. Матрац повинен правильно підходити за розміром ліжка, щоб ви не відчували себе незатишно.

З чого складаються ліжка і матраци

Абсолютно всі сучасні ліжка і матраци мають одну зріднився межу, яка об'єднує такі різні елементи в гармонійний союз - каркас. Каркасом ліжка найчастіше називають сітку або її дерев'яну основу, а ось каркасом матраца найчастіше вважають пружини або наповнювач, якщо такі відсутні. Ергономічність і практичність цих складових повинна стояти на першому місці при покупці ліжка і матраца.

гармонія сну

Краще купувати сучасні ліжка і матраци одночасно. Найчастіше вони так і продаються - в комплекті. Але якщо матрац, який вам пропонує продавець, з якихось своїх характеристиках вас не влаштовує, варто підшукати щось краще. Тим більше, що сучасний ринок рясніє своєю різноманітністю. Адже головне правило здорового сну - не купувати перше-ліпше, а купувати лише правильні постільні приналежності.