Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Матраци з вбудованим сейфом - сьогодні це вже реальність!
16.06.2013

Які тільки способи і методи не придумаю люди, щоб заховати свої кровні заощадження. І цілком можливо, що деякі з нас до сих пір дотримуються традицій наших бабусь і дідів і відкладають свій недоторканний запас абикуди в шафу між постільною білизною або під матрац. Саме такий метод дозволяє спати спокійно - без вас, ваш матрац ніхто не підніме, поки ви на ньому комфортно відпочиваєте.

Чи не втратила можливості поєднати корисне з приємним, і забезпечити надійний захист і моральний спокій своїх клієнтів і іспанська компанія Descanso Santos Suenos. Ця компанія займається досить нестандартним виглядом діяльності, вона виробляє матраци-сейфи. А останнім часом рівень продажів подібного товару суттєво збільшився і все тому? Тому що люди перестали довіряти банкам і воліють спати на своїх грошах, ніж віддавати їх фінансовим установам, які в будь-який момент можуть лопнути.

Сейф дуже акуратно і надійно маскується спеціальної тканинної накидкою, що повторює колір і фактуру наматрасника: з боку і не подумаєш, що матрац може бути обладнаний сейфом. Сейф оебспечівается надійним кодовим замком. Після неоднозначних повідомлень уряду про введення податку на депозити, багато іспанців вирішили зберігати свої заощадження в матрацах - сейфах і спати спокійно.

Щоб вибрати матрац, перейдіть за цим посиланням