Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
«Herbalis Kids»
18.08.2013

Сон важливий для людей будь-якого віку, але особливо відчутна його потреба у дітей, організм яких ще не пройшов всі необхідні стадії формування. І саме для наших улюблених юних сонь і пропонується серія матраців «Herbalis Kids», виготовлена відомим на всю країну виробником ортопедичних матраців - компанією «Катеринославські меблеві майстерні».

Всього модельний ряд цих матраців налічує п'ять різних типів виробів, передбачених для малюків різного віку. І нашим магазином матраци «Herbalis Kids» в Києві представлені всі п'ять. Так, для діточок від самого народження до чотирирічного віку представлено чотири моделі, і одна - для дітей, старше чотирьох.

Всі вони розроблені в повній відповідності з рекомендаціями лікарів-ортопедів, і забезпечують малюкам здоровий сон і безпеку. Так, матраци для самих маленьких мають відчутну жорсткість, пов'язану з небезпекою задухи люблячих поспати на животику немовлят через занадто м'яких постелек. Жорсткість матраців «Herbalis Kids» дозволяє підтримати тільце дитини в потрібному положенні, не загрожуючи його диханню і здоров'ю.

Матраци «Herbalis Kids», призначені для дітей старше чотирьох років, розроблені з урахуванням вікових особливостей організму, що росте під керівництвом фахівців. Так, подібні вироби можуть підтримати хребет дитини в правильній позиції, сприяючи формуванню правильної постави.

Купити «Herbalis Kids» можна не побоюючись за здоров'я свого малюка, адже всі вони виготовлені лише з натуральних і екологічно чистих матеріалів. Жорстка і пружна прошарок створюється при використанні шару кокосової койри - матеріалу за своїми властивостями не викликає алергію навіть у самих чутливих малюків. До того ж, додаткова латексації койри призводить до підвищення її пружності, і, тим самим, підсилює ортопедичний ефект.

Шар спіненого латексу робить матрац «Herbalis Kids» м'яким і здатним повторити всі контури тіла дитини. Таким чином, вдається розподілити навантаження по всій поверхні тіла, поліпшивши тим самим кровообіг і зменшивши напругу в хребті. Для створення чохла використана спеціально розроблена гіпоалергенна непромокаємий тканину Sleep Fresh, що забезпечує провітрювання матраца, а прошарок з натурального льону перешкоджає утворенню цвілі і появи бактерій.

Пружинний блок Pocket Spring, що підтримує тіло дитини під час сну, є інноваційною системою незалежних пружин, здатних точково сприймати навантаження і деформації, тим самим забезпечуючи тілу найкращу підтримку і комфорт.

Ми пропонуємо вам купити «Herbalis Kids», адже це повноцінний сон вашої дитини і підтримка його здоров'я на довгі роки. Врахуйте важливу особливість - придбати «Herbalis Kids» в Києві за найнижчою ціною можна тільки в нашому магазині!

Щоб вибрати матрац, перейдіть за цим посиланням