Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Дитячі матраци: подбайте про здорову спині вашої дитини з самого початку
28.05.2013

babymatras.jpg

Рано чи пізно настає момент, коли доводиться переселяти дитини з дитячого ліжечка в ліжко підліткову. І ось тут з'являється маса питань і справа не тільки в правильному підборі спального місця для дитини, а й виборі якісного, надійного і практичного матраца для нього. На сьогоднішній день безліч виробників можуть запропонувати свої зразки матраців і кожен з них буде описувати свої переваги, проте ось найважливіші нюанси, на які слід звернути увагу батькам:

• Сучасні діти активні, немає - вони гіперактивні, і вибираючи дитячі матраци , слід пам'ятати про те, що ваша дитина може стрибати на ньому, відчувати його на міцність, а також запрошувати сестричку або братика приєднатися до веселощів. Саме тому вибирайте матраци практичні, адже кокосова койра - не найоптимальніший для цього варіант.

• Жорсткість матраца повинна бути або середнього ступеня, або високого ступеня жорсткості, так в цей час формується скелет дитини і цього нюансу слід приділити особливу увагу.

• Відсутність пружин бажано, але не обов'язково - якщо ви не хочете, щоб ваша дитина отримував хоч маленьку дозу електростатичного або магнітного впливу металевих частин матраца.

Важливим і в деяких випадках, дуже навіть важливим моментом вибору матраца є його внутрішня складова, так як деякі з матеріалів мають позитивні властивості у вигляді гіпоалергенної основи або антисептичних властивостей. Якщо ваша дитина алергік, і ви не хочете додати йому ще один привід для прояву алергії, вибирайте дитячі матраци з гіпоалергенними властивостями. Давайте більш детально розглянемо матеріали, з яких може бути виготовлений матрац.

Пінополіуретан - сучасний матеріал, використання якого у виробництві матраців дуже доцільно, адже він володіє всіма необхідними позитивними характеристиками - необхідними теплоізоляційними, пожежобезпечними, гіпоалергенними і міцності.

Латекс - один з найбільш еластичних і пружних матеріалів. Ідеальний для використання у виробництві матраців, так як дозволяє надати матраців максимум позитивних функцій. Абсолютно не боїться вологи, має гіпоалергенні і антисептичними властивостями, довговічний.

Ватерлатекса - латекс, який проводиться штучним шляхом. Практично нічим не поступається натуральному латексу і володіє всіма тими характеристиками і перевагами, які має натуральний латекс.