Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что это за популярный детский матрас из кокосового волокна?
Що це за популярний дитячий матрац з кокосового волокна?
09.11.2016

Поява дитини в сім'ї - завжди радісно і клопітно одночасно. Маленькій людині необхідно стільки всього купити. При цьому якість речей повинно бути на найвищому рівні.

На особливу увагу батьки приділяють організації спального місця. Так як дитина більшу частину часу спить. Щоб його сон був здоровим і комфортним, ліжечко повинна бути максимально зручною. Рідні карапуза довго придивляються до різних моделей, намагаються приділити увагу кожній дрібниці: матеріал, з чого виготовлений, дизайн спального місця.

Крім ліжечка, необхідно ще подбати і про основу. У таких випадках кокосовий дитячий матрац стане ідеальним варіантом. Напевно, багато хто чув про цю модель, про її користь для дитини. Запам'ятайте, перш ніж купувати її варто все докладно довідатися про неї. Мало просто чути, потрібно розбиратися.

Що це за основа?

Подібне виріб відноситься до групи безпружинних матраців. Для виготовлення спального місця використовують натуральні компоненти. В даному випадку - кокосове волокно. Само по собі досить щільне і міцне, тому додаткові матеріали абсолютно не потрібні.

детский кокосовый матрас

За рахунок виключно натуральних компонентів виділяють такі переваги матеріалу:

  • екологічні компоненти;

  • гипоаллергенность;

  • відсутність неприємного запаху;

  • дихаюча основа;

  • стійкість до гниття;

  • тривалий термін експлуатації.

Це просто ідеальна основа для новонароджених. Вони можуть бути схильні до різних алергічним захворюванням. Відсутність в складі будь-яких хімічних елементів робить речі повністю безпечними для них.

Особливий склад волокна не дає полотну гнити, що дозволяє зберегти цілісну структуру на довгі роки. Дихаюча основа не дозволяє всередині накопичуватися пили і зайвої вологи. Так що ніякі бактерії, пилові кліщі не страшні. Ще приємно радує те, що в виріб абсолютно відсутні сторонні неприємні запахи.

З якого віку варто купувати подібні основи?

Сучасні виробники пропонують своїм користувачам величезний вибір різних моделей. Не всі вони вважаються універсальними. Вироби з кокосового волокна теж підходять не всім. Вони вважаються твердими основами з усіх представлених.

Якщо повернутися до вибору дитячої спальної основи, то малюкам до року поверхню буде в самий раз. Для ще несформованого хребта дитини - відмінна і правильна підтримка. Та й сама поверхня зручна для малюка, навіть коли він перевернеться на животик.

По досягненню 1 або 2 років фахівці радять купувати більш м'яку поверхню. У таких справах краще звернутися за допомогою до лікарів. Буває, що за медичними показаннями лікарі рекомендують подібну поверхню і після 2 років. У більшості випадків радять вибрати модель з кокоса і латексу, яка має середню жорсткість.

Вимоги до вибору основи

Перед тим як купувати один з варіантів, необхідно врахувати багато чинників:

  • для чого призначається поверхню;

  • розміри;

  • наявність наматрасника.

Зрозуміло, що для ліжечка така основа обов'язкова. Без неї зовсім не можливий комфортний і здоровий сон. Крім ліжечка ортопедична основа необхідна і в коляску. Зрозуміло, що ці два варіанти відрізняються між собою не тільки розмірами, але ще і товщиною. Для коляски цілком підійде акуратний матрацик товщиною в кілька сантиметрів.

Розміри основи повинні повністю відповідати ліжка. Тут не повинно утворюватися ніяких щілин або на поверхні з'являтися хвилі.

Вибираючи будь-яку модель, не забудьте придбати і наматрацник. Він допоможе зберегти поверхню в ідеальному стані на довгі роки. Його ж легше зняти і випрати, ніж очистити матрац.

Пам'ятайте, що купуючи спальне місце для малюків необхідно бути гранично уважними. Від вашого вибору залежить, наскільки здоровим буде сон дитини.