Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чем же так популярен комод по сравнению с другими дополнительными системами хранения
Чим же так популярний комод в порівнянні з іншими додатковими системами зберігання
05.12.2016

Досить багато сучасних жителі мегаполісів не можуть похвалитися просторими квадратними метрами і вільним простором для зберігання величезної кількості речей. Звичайно, є один величезний шафа, але найчастіше його не вистачає, а немає додаткової можливості поставити ще один.

Белый комод У зв'язку з цим більшість починає шукати додаткову систему зберігання. На сучасному ринку представлена величезна кількість моделей. Це всілякі комоди, тумби. Багато користувачів вважають, що між ними немає різниці. Але це далеко не так. Тумбочка годиться тільки для невеликої кількості речей, що особливо не вирішує проблему. Що стосується комода, то туди влізе величезна кількість речей і навіть подушки або ковдри. Так як він складається з безлічі скриньок. Тому з метою економії місця і компактного розміщення великої кількості речей краще комод купити для квартири.

Природно, що зовнішній вигляд додаткової системи зберігання змінювався разом з тенденціями моди, але функціональне значення залишилося - величезна кількість містких ящиків.

Чому саме ці меблі користується такою популярністю?

Багато користувачів задають один і той же питання, ніж комод зручніше за звичайну тумбочку. Вона ж набагато менше за розмірами. Тому дозволяє економити вільний простір. Але це тільки здається на перший погляд. Так, невелику тумбочку добре поставити в передпокої або в одній з кімнат, куди складають дрібні речі. Але для одягу або подушок місця зовсім не вистачить.

Детский комод - Барин Тому комод в порівнянні з іншими предметами меблів має переваги:

  • місткі ящики;

  • зручний доступ до всіх предметів;

  • осередки для дрібних речей.

Достатня кількість ящиків дозволяє запросто розмістити величезну кількість речей. Вони можуть мати різну глибину, що дозволяє туди складати об'ємні предмети. Як правило, подібні секції знаходяться внизу.

Завдяки тому, що кожне відділення висувається без праці, виходить повний доступ навіть до найдальших куточків. Це дозволити максимально ефективно розкласти речі і без праці діставати їх. Ви можете розкласти речі таким чином, що спочатку йдуть ті, які використовуються найчастіше, а вже потім всі інші.

Щоб зручно було зберігати не тільки великі, а й дрібні предмети в верхніх секціях є роздільники. Це відмінно підходить для краваток, ременів, прикрас. Кожна річ знаходиться на своєму місці, і немає необхідності витрачати час на її пошуки.

інші переваги

Комод Деякі сучасні моделі мають ще додатковими функціональними можливостями. Наприклад, можливістю регулювати ніжки. На нерівній підлозі така функція стає вельми актуальною. Раніше доводилося йти на додаткові хитрощі. Подібна функція є не у всіх моделях. Так класичні дерев'яні конструкції позбавлені такої можливості. Тут масивні стійкі ніжки. А ось металеві легко підрегулювати під особливості статі.

Багато хто використовує подібну меблі ще як зонування простору. У таких випадках необхідно вибирати модель, в якій задня стінка точно така ж, як і всі інші.

Комод використовують не тільки як систему зберігання, але і як підставку під телевізор або як під величезне дзеркало. У таких випадках обов'язково звертайте увагу на дизайн меблів. Він повинен підходити під загальний інтер'єр.

Комод - найзручніша і функціональна додаткова система зберігання. Її легко поставити в будь-який куточок квартири. Вона ніяк не захаращує простір, але при цьому відмінно справляється з основним значенням. Подібна меблі прекрасно підійде як для просторих помешкань, так і для малогабаритних квартир.