Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Складные кровати-трансформеры – эргономичная мебель для вашего дома
Складні ліжка-трансформери - ергономічні меблі для вашого будинку
26.12.2018

Трансформовані меблі сьогодні користується великою популярністю, оскільки вона допомагає заощадити простір і при цьому виглядає незвично, оригінально.

Якщо ви вирішили створити унікальний дизайн в своїй спальні - складні ліжка-трансформери для вас!

У що перетворюються?

Ідеальним варіантом для однокімнатної квартири стане ліжко-стіл або модель, яка ховається в отвір на стіні або спеціальну нішу. Так ви зможете буквально за хвилину перетворити робоче місце в спальне або створити вільний простір.

Найбільш популярний варіант ліжок-трансформерів - двоярусні, які можна перетворити в два окремих спальних місця або диван. Така модель підійде для дитячої або гостьової кімнати.

Детальніше про двоярусних ліжках-трансформерів

Перше, про що слід подбати, купуючи ліжко для дітей - безпека. Вибирайте виріб з найміцнішою деревини (ясен, дуб, береза) або метала. Обов'язкова наявність бортиків на верхньому ярусі. Щоб дитині було зручніше залазити наверх, виробники іноді роблять верхній ярус полуторним, а нижній - двоспальним, що дозволяє прикрутити сходи під кутом. Є моделі, в яких сходи приставляється окремо.

В описі подібних виробів ви можете помітити, що конструкція посилена, це означає, що товщина ніжок і інших деталей більше, ніж в звичайних ліжках.

Зверніть також увагу на тип з'єднання вузлів. Найбільш міцним вважається шипове кріплення, принцип якого використовується в конструкторах LEGO. Кути вироби не повинні бути гострими.

Переваги ліжок-трансформерів

Найбільший плюс подібних меблів в тому, що вона дозволяє вам розпоряджатися простором в своїй оселі як завгодно. Ви зможете займатися ранкової йогою або зарядкою навіть в маленькій квартирі. Але необов'язково придбання «трансформера» обгрунтовано недоліком місця. У великому і просторому будинку такий виріб перетворить інтер'єр, дозволить втілити в життя незвичайні ідеї.

Хто купує трансформовану меблі

Часто ліжка-трансформери використовують в хостелах, гуртожитках, дитячих таборах. Загалом, скрізь, де потрібно розмістити велику кількість людей на невеликій площі. Для багатодітних сімей такі меблі просто незамінна. У приватних будинках і квартирах дитяча кімната з двоярусною ліжком радує і малюків, і батьків. Для тих, хто приймає у себе багато гостей, трансформована ліжко - відмінний варіант. Вдалих покупок!