Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Покупка мягкой мебели – наполнение дома уютом
Купівля м'яких меблів - наповнення будинку затишком
28.09.2018

Після важкого робочого дня так хочеться прийти додому і з розгону «плюхнутися» на м'який диван або ліжко. А ввечері почитати книжку на затишному кріслі при світлі лампи. М'які меблі робить наше житло місцем для відпочинку або, як кажуть американці, «cozy place» - затишною місциною. До неї відносяться: дивани, крісла, ліжка, банкетки, кухонні куточки і безкаркасні вироби.

Якщо для вас покупка м'яких меблів - «темний ліс», ви не знаєте з чого почати, ми допоможемо розібратися з усіма тонкощами.

Матеріали, конструкція

Перш за все, хочеться, щоб м'які меблі були зручною, але не забувайте про оцінку якості. Ви будете сильно шкодувати, якщо через місяць ніжки ліжка поламаються, а в кріслі утворюється «яма». Диван-кровать Luara

Виготовлення м'яких меблів включає кілька етапів:

  • Створення міцного каркаса

Для цього зазвичай використовують дерев'яний брус і панелі. Задню стінку диванів часто роблять з ДВП. Звертайте увагу на породу дерев. Кожна з них має свої індивідуальні характеристики: колір, міцність, гнучкість, твердість і інші.

  • м'який наповнювач

В якості наповнювача для ліжок та диванів найчастіше використовують пружинні блоки, для пуфів - пінополіуретан, для безкаркасних крісел - силікон або пінополістирол. Одними з найдорожчих наповнювачів сьогодні є латекс, холлофайбер і дюрафил. Вони м'які, гіпоалергенні, стійкі до вологи, відновлюють свою форму. Самий бюджетний варіант - синтепон.

  • оббивка

Тканини для оббивки бувають найрізноманітнішими. Але у всіх випадках вони повинні бути міцними, щоб утримувати наповнювач. Також для обтягування меблів використовують шкіру. Виглядає красиво і дорого.

Модульна м'які меблі

Модульні меблі складається з блоків, ви можете міняти їх місцями, це «трансформери» для любителів креативу. Велику популярність завоювали модульні дивани. Їх можна зробити прямими або кутовими, при тому будь-якої довжини.

Як доглядати за м'якими меблями?

Все в нашому будинку вимагає догляду. Згодом на плоских поверхнях осідає пил, матеріали зношуються. Щоб продовжити терміни служби речей потрібно регулярно їх чистити. Це особливо актуально для м'яких меблів, адже іноді в наповнювачі може розвиватися грибок, з'являються клопи. Кресло Атлас

  • Чищення та дезінфекція пароочищувачем

Є спеціальні служби, які надають таку послугу. Чистять паром килими, подушки, м'які меблі. Це ефективний і перевірений спосіб. Чи не залишиться ні бруду, ні «живності». Також можна купити пароочищувач в інтернет-магазині.

  • Порохотяг

Не такий «кардинальний» метод, як попередній, але для позбавлення від пилу підійде. Є спеціальні насадки для пилососів, які призначені для чищення меблів.

  • Очищаюча піна, порошок

Продаються спеціальні засоби для очищення м'яких виробів. Рідка речовина потрібно розвести з водою, збити піну, акуратно нанести її щіткою на оббивку, несильно потерти, дати висохнути (приблизно годину) і пропилососити. Порошок втирають в поверхню, залишають на кілька хвилин і також пилососять.

  • Догляд за шкіряною оббивкою

Шкіра має властивість тріскатися і «витиратися». Щоб уникнути таких процесів використовують оливкова або лляне масло.

Якщо ви поставили на дивані пляма, постарайтеся вивести його відразу. Регулярно проводите прибирання, інакше потім виріб буде дуже складно відновити.

Якісна м'які меблі на Barin House

У нашому інтернет-магазині ви можете знайти собі відповідні меблі за вигідними цінами. Наповнюйте свій будинок затишком і теплом.