Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
От каких факторов зависит цена на диван? Заранее определяемся с важными моментами
Від яких факторів залежить ціна на диван? Заздалегідь визначаємося з важливими моментами
09.05.2024

М'які меблі перетворюють будь-яке приміщення. Вони додають йому комфорту та затишку. Відповідно їх вибору варто приділити особливу увагу. Адже це покупка для тривалого користування, тому ви не повинні потім шкодувати про своє рішення.


Сучасні виробники пропонують досить багато різних варіантів, де кожен із них відрізняється. Зокрема, це стосується вартості. Вам потрібно зрозуміти, від яких моментів залежить ціна на диван та як його правильно підібрати.

Як правильно вибирати м'які меблі?

Відкривши каталог, ви будете приємно вражені різноманіттям. В асортименті представлено багато різних варіантів. Кожен з них ви можете придбати в будь-який момент.


Вам потрібно лише заздалегідь визначитися з деякими важливими пунктами.

Варіант конструкції

  • Прямі. Це одні з найпоширеніших варіантів. Ви можете підібрати їх для будь-якого приміщення. До того ж можете розмістити як під стінкою, так і по центру.

  • Кутові. Такі дивани дозволяють раціональніше використовувати простір, особливо в кутку. Меблі можуть бути як компактними, так і більш габаритними. Також вони бувають «Г», «L» або  «П»-подібними.

  • Модульні. Ці меблі складаються з окремих блоків. Вони можуть бути з'єднані або тут передбачена можливість їх міняти місцями.

ПризначенняКупити диван Barin House

Більшість вибирають диван для денного відпочинку. Тут ви можете розташуватися як у гордій самоті, так і вистачить місця для всіх рідних. Головне підібрати меблі за розміром.


Якщо вас цікавить функціональніший диван, то зверніть увагу на такі варіанти:


  • Спальне місце. Воно може бути як гостьовим, так і основним. Вам потрібно чітко визначитися, як часто його розкладатимете. Адже від цього залежить вибір механізму трансформації. «Книжка», «Єврокнижка», «Акордеон» або  «Дельфін» - вибір за вами. Також можете звернути увагу на «Французьку» або «Американську розкладачку».

  • Додаткова система зберігання. Наявність короба для білизни ніяк не завадить. Через специфічне розміщення механізму трансформації не у всіх моделях він передбачений. Тож уточнюйте цей момент. До того ж цікавтеся його розмірами.

  • Наявність різних поличок. Ці бічні елементи дозволяють тут поставити різні дрібниці. Наприклад, чашку з чаєм. Також сюди можна скласти книжки чи журнали, покласти пульт від телевізора.

Використовувані матеріали

Якщо говорити про каркас, то найчастіше для нього використовують ДСП. Такий матеріал вважається дуже бюджетним. Вам тільки потрібно дотримуватися елементарних правил користування, щоб меблі довго прослужили. Що стосується дерева, то воно надійніше. Відповідно і вартість вища. А ще варто враховувати, що такий диван важчий.


Якщо говорити про наповнення, то тут є пружинний блок. Вам варто віддавати перевагу блоку з незалежними пружинами. Він краще розподіляє навантаження та довго прослужить. Також поверх нього буде верхній шар. Цей матеріал має бути пружним та швидко відновлювати свою форму.


Що стосується оббивки, то вибір буде між тканиною та шкірою. Ви повинні віддавати перевагу матеріалу, який буде невибагливим у догляді та надовго збереже свій бездоганний зовнішній вигляд.


Оскільки диван вважається центральним об'єктом у кімнаті, його вибору потрібно приділити особливу увагу. Не намагайтеся заощаджувати та купувати надто дешеві моделі. Віддавайте перевагу якісним, які довго прослужать.


Дотримуючись підказок від Barin House, ви зможете підібрати красиві м'які меблі, які стануть прикрасою кімнати. Вам вдасться створити атмосферу затишку та комфорту.