Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Механізми трансформації диванів: як вибрати.
06.02.2014
zlata-raskladka.jpg

Різноманітність диванів на сучасному меблевому ринку вражає уяву: їх так багато, а придбати необхідно 1-2. Що робити, як знайти потрібний? Ми пропонуємо вам, вибираючи диван, звернути свою увагу не тільки на його конфігурацію і дизайн, а й на механізми, що дозволяють йому трансформуватися. Тоді ви правильно підберете саме ту модель, яка буде відповідати вашим запитам.

Як правильно вибрати диван?
Якщо розглядати моделі диванів з позиції механізмів, що дозволяють розкладати і висувати різні елементи, то їх можна розділити на кілька видів: розкладні ( «книжка»), що розгортаються ( «розкладачки», «акордеон») і викочуються або висуваються моделі ( «єврокнижка», «дельфін»).

Багато покупців набувають дивани для щоденного користування, тобто розкладати їх доводиться щодня. Тому вам може знадобитися модель, механізм якої передбачений для частого використання. Другим критерієм є місце розташування - в який саме кімнаті буде стояти диван, потрібна вам компактна модель, або більш громіздка теж підійде? Ви повинні чітко знати, скільки місця ви готові виділити для вашого дивана.

Крім того важливим елементом деяких моделей є відсутність відділення для постільної білизни. Подумайте, чи потрібно вам це відділення чи ні. У будь-якому випадку переконайтеся в його наявності або відсутності. Якщо розглядати більш детально механізми сучасних диванів, то викочування модель користується найбільшою популярністю, так, як її механізм розрахований на постійне використання. Ці дивани відрізняються своєю довговічністю, універсальністю і надійністю. А також великим спальним місцем і компактністю в складеному вигляді.

Так званий механізм «акордеон» розкладається і складається вручну або автоматично. Його перевагами можна вважати: велике спальне місце, комплектація відсіком для білизни, компактність. Головний недолік: необхідність великого простору для дивана в розкладеному вигляді.

М'який куточок - практичне придбання, тим більше з огляду на його особливу висувне механізм «дельфін». Ці дивани відрізняються ідеально рівною поверхнею, просторим спальним місцем і простим і надійним висувним механізмом. Однак низька якість використовуваного при виготовленні матеріалу сильно знижує надійність всієї конструкції.

Найпопулярнішою моделлю вважається диван з висувним механізмом - «єврокнижка». Відрізняється своєю довговічністю, практичність, універсальністю, надійністю, міцністю і простим пристроєм висувного механізму. Переваги даного типу меблів: велике спальне місце, відсіки для білизни, рівна поверхня, економія простору.

csofas6.jpg