Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Корпусная мебель для кухни: выбираем под стиль интерьера
Корпусні меблі для кухні: вибираємо під стиль інтер'єру
20.09.2018

Корпусні меблі для кухні: вибираємо під стиль інтер'єру

З яким настроєм готуєш, таким і вийде смак їжі. Не всі вірять в подібну закономірність, але ми ведемо до того, що кухня - дуже важлива частина будинку. З цим мало хто сперечатиметься. Хочеться, щоб там все було облаштовано максимально зручно.

Правильно підібрана корпусні меблі для кухні зробить перебування там максимально комфортним, навіть якщо метраж кімнати дуже маленький.

Що значить «корпусні» Витрина 2-х дверная SORIA

По суті це тверда меблі, яку роблять з деревини, ДВП і ДСП. Її протилежністю є м'які меблі. До корпусних відносять:

  • комоди;
  • тумби;
  • трюмо і туалетні столики;
  • обідні столи та стільці;
  • кухонні куточки;
  • комп'ютерні та письмові столи;
  • шафи, стінки;
  • ТВ-тумби;
  • серванти, буфети;
  • модульні кухні.

Про останній пункт поговоримо детальніше.

модульні кухні Кухня Платинум ясень беж патина

Це набір меблів для кухні, що складається з різних тумбочок і шафок. Їх легко збирати і розбирати, елементи можна міняти місцями. Сьогодні роблять модульні кухні зі суцільної робочої, місцем для посудомийки, духовки і іншими пристосуваннями. Ви вибираєте необхідні елементи з запропонованих варіантів і розставляєте в тому порядку, який вам подобається. Такі меблі відмінно підходить для квартир, де не так багато місця. Але якщо у вас великий будинок або квартира-студія, і ви хочете створити індивідуальний дизайн, швидше за все, кухню доведеться робити на замовлення.

Як підібрати корпусні меблі для кухні під певний стиль

  • модерн

Цей стиль поєднує в собі красу і функціональність. Тут немає зайвих деталей. Головною концепцією є цілісність простору. Тому меблі повинна гармоніювати між собою. Декоративні елементи зведені до мінімуму. Переважають ясні і чіткі лінії. Важливу роль відіграє освітлення. Тому кухні в стилі модерн виглядають просто і зі смаком.

  • Еко-стиль Кухня Нимфа симба белая

Сучасний і дуже популярний стиль. Кухні з таким дизайном виконані в природних спокійних тонах, в кімнаті багато денного світла. Меблі зроблені з природних матеріалів. Техніка та освітлення повинні бути економічними. Будинки в еко-стилі намагаються оснащувати альтернативними джерелами електроенергії. Для декору використовують: живі рослини, плетені кошики, керамічні вази, бамбукові жалюзі та інше.

  • Лофт

Інтер'єр в стилі лофт передбачає максимально відкритий простір, по суті, окремих кімнат тут немає. Першими в таких приміщеннях почали жити представники творчої інтелігенції, адже це були дешеві занедбані будівлі, майстерні, горища. Пізніше багаті люди, які шанують мистецтво, зробили цей стиль елітним. Цегляні стіни, дерев'яні підлоги, стелі без обробки, масивні вентиляційні труби - все це відмінні характеристики лофт. Кухонні меблі тут максимально проста. Часто використовують барні стійки і стільці. Освітлення тьмяне, переважають темні тони.

  • класицизм

Стиль, який заворожує людей вже четверте століття. Високі стелі, елегантні вигнуті форми, контраст кольорів - це класицизм. Кухонні меблі для подібного інтер'єру виготовляють з дорогої деревини, прикрашають її різьбленням, завитками, фігурними ручками золотого кольору і рослинним орнаментом. Люстра повинна прямо-таки «кидатися в очі». Часто її роблять у вигляді жирандолі.

Ваша кухня - ваші правила

Створіть у цій кімнаті приємну атмосферу, щоб там хотілося готувати, їсти, сидіти з друзями. Підберіть для себе відповідний стиль, кольорову гаму, аксесуари і тоді ваша кухня точно стане «серцем» вдома. З інтернет-магазином Barin House реалізуєте всі свої мрії.