Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Комфортны ли матрасы с независимым пружинным блоком для сна?
Комфортні чи матраци з незалежним пружинним блоком для сну?
13.02.2017

Матрас comfort lux Немає такої людини, яка б не хотіла подбати про здоров'я і забезпечити комфортний сон. Для багатьох це поєднання здається нереальним. Так як в розумінні здоровий сон має бути тверда поверхня, а для відпочинку - навпаки м'яка. Виходить, що доводиться вибирати.

Але це глибока помилка. Так як сучасні виробники зуміли створити спальне місце, яке відповідає відразу всім вимогам. Це їм вдалося зробити навіть з класичними пружинними блоками. Традиційні матраци Покет Спрінг нічим не поступаються сучасним безпружинні моделям.

У багатьох, почувши фразу «пружинне спальне місце», виникають нехороші асоціації: скрипучі і незручна основа, розірвана оббивка і інші неприємності. Звичайно, ніхто не заперечує ці факти, але вони залишилися в минулому. У більшості випадків це стосувалося варіанту з залежними пружинами, а тут мова йде про незалежних моделях.

Тепер про все більш детально.

Що за незвичайні пружинні товари?

Як вже було сказано, що така модель теж складається з пружинного блоку тільки незалежного. Це значить, що кожна пружина знаходиться окремо. Для додаткового захисту їх поміщають в спеціальний мішечок. Ще однією особливістю є те, що пружина в формі циліндра або як пісочний годинник. Крім цього вони можуть відрізнятися за розміром і по жорсткості.

У зв'язку з цим з'являються деякі переваги:

  • рівномірний розподіл навантаження;
  • різні ступені жорсткості.

Так як пружини не з'єднані між собою, то навантаження набагато краще розподіляється по поверхні. Це дозволяє людині повністю розслабитися. Чи не утворюються вм'ятини на самому спальному місці навіть після тривалого користування.

Різна ступінь жорсткості дозволяють забезпечити оптимальну підтримку всіх зон. Всім відомо, що для шиї і тазу необхідна різна жорсткість.

Як правильно підібрати спальне місце?

Сучасні виробники пропонують досить багато різних моделей, і всі вони відрізняються між собою певними характеристиками. Саме від них в подальшому буде залежати наскільки зручно і комфортно спати на основі.

Щоб потім не мучитися важливо звернути увагу на два критерії:

  • кількість пружин;
  • додатковий наповнювач.

Матрас magiya 1 Кількість пружин на один квадратний метр може значно відрізнятися. Чим їх більше, тим зручніше відпочивати. Не забудьте поцікавитися і розміщенням: ряд або шаховий порядок. Є ще і досить незвичайний варіант: менша пружина знаходиться всередині великий. Незважаючи на стереотипи скрипу ніякого не виникне.

Звертайте увагу і на наповнювач. Він забезпечує оптимальну жорсткість і захищає оббивку від пружин. Під час виготовлення використовують як натуральні, так і синтетичні матеріали. Природно краще віддати перевагу екологічним речовин. Вони не викликають алергічної реакції і не містять в своєму складі небезпечних речовин.

Вибираючи один з матеріалів, звертайте увагу на їх властивості. Так як кокосове волокно забезпечує додаткову жорсткість, а латекс навпаки робить поверхню більш м'якою. Якщо є якісь проблеми зі здоров'ям, то перестрахуйтеся і отримаєте консультацію у лікаря. Коли видимих проблем немає, то віддавайте перевагу наповнювача середньої жорсткості (найоптимальніший варіант).

З усього сказаного можна зробити висновок, що спальне місце з незалежним пружинним блоком цілком підходить для щоденного використання. При цьому через деякий час користування не виникне ніяких проблем. Так що не варто слухати стереотипи про те, що пружинні матраци вважаються одними з поганих. Просто треба вміти правильно вибирати матрац.