Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Какой бывает корпусная мебель?
Який буває корпусні меблі?
23.09.2016

Облаштовуючи свій власний будинок, так хочеться забезпечити себе комфортом і затишком. Досягти цього можна за допомогою меблів. Сучасна людина не уявляє свого життя без неї. І це стосується не тільки вдома, але ще і офісу.

Протягом дня необхідно на чомусь сидіти. Природно, що після виснажливого дня хочеться прилягти і відпочити. Та й речі зберігати десь необхідно. З усіма основними завданнями здатна справиться корпусні меблі . Корпусная мебель 2

Перед нею ставляться досить великі завдання. Природно, що один гарнітур не здатний виконувати відразу всі функції. Тому меблі ділиться на кілька груп, кожна з якої має власне значення:

  • система зберігання;

  • гарнітури для спальні;

  • предмети для всього будинку;

  • кухні.

Вибираємо систему зберігання

Кожен з нас має безліч речей, які необхідно кудись складати. Ідеально із завданням справляються шафи. Але традиційні системи зберігання вже давно вийшли з моди. Їм на зміну прийшли сучасні шафи-купе, які відмінно справляються зі своїм завданням. Вони підходять для установки в будь-якій кімнаті, як у передпокої, так і в спальні. Їх вибирають за такими характеристиками:

  • вузькі / широкі;

  • прямі / кутові;

  • тільки для речей / під телевізор.

Також можна подбати і про зовнішній вигляд. Різні скляні вітражі, дзеркала, матові вставки - це далеко не повний список оформлення.

оформляємо спальню

Однією з найбільш інтимних кімнат вважається спальня. До її оформлення варто підходити з особливою уважністю. Тут не повинно бути нічого зайвого. Зрозуміло, що найголовніше місце буде займати ліжко. Вона повинна відповідати всім вимогам людини. Її підбирають від кількості людей, які збираються на ній спати, а також від індивідуальних особливостей (зріст, вага, стан здоров'я).

Варто приділити увагу і системі зберігання. Це не тільки традиційні шафи, але ще і приліжкові тумби або комоди. Все залежить від розмірів самої кімнати. Якщо вона не дуже велика, то не варто її захаращувати зайвими предметами. Корпусная мебель 3

Облаштовуємо всі приміщення

Для оформлення всього будинку теж є безліч варіантів. Передпокої, тумбочки під телевізор, гарнітури в домашні бібліотеки або кабінети.

Ще варто згадати про невеликі предмети інтер'єру. Наприклад, підставки під квіти, журнальні столики, кошики. Проводять її з різних матеріалів. Це не тільки дерево або ДСП, але ще і метал. Ковані вироби додають особливого шику в інтер'єр.

Затишна і комфортна кухня

Для кухні варто підбирати особливу меблі. Сюди входять не тільки шафи і полички, але ще і обідні столи, стільці, невеликі диванчики. Гарнітури робляться під побажання замовника. Комплекти можуть складатися з стандартного набору: кілька шафок, мийка, місце під плиту. При бажанні їх доповнюють і іншими елементами (полками, шафками). Все залежить від розмірів кухні.

Кухонний гарнітур може бути прямим або на кут. Крім цього відрізняються і зовнішнім оформленням. Зрозуміло, що класична модель буде виготовлятися з дерева, а в оформленні в стилі хай-тек можуть зустрічатися елементи пластика, металу.

Меблі для облаштування офісів

Крім різноманітних меблів є ще і офісні гарнітури. Жоден офіс не може обійтися без спеціальних стільців і столів. Не забувайте і про системи зберігання. Це повинні бути зручні стелажі з величезною кількістю полиць. Варто мати невелика шафа для верхнього одягу, щоб вона не впадала в очі відвідувачам. У передпокій або кабінет начальника варто поставити невеликий нерозкладний диван. Корпусная мебель 4

Як бачите корпусні меблі вельми різноманітна і вибір її величезний. Тому щоб не заплутатися запам'ятайте деякі прості правила:

  • для якої кімнати призначається;

  • стандартні / індивідуальні розміри;

  • матеріал виготовлення;

  • оформлення.

Пам'ятайте, що гарнітури повинні гармоніювати між собою і створювати єдиний ансамбль. Також враховуйте і загальне оформлення кімнати. За кольором меблі не повинна зливатися зі стінами. Якщо слідувати простим правилам під час вибору, то покупка доставить тільки одне задоволення.