Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Диван «Фаворит»: особенности мягкого уголка и годится ли он для длительного использования
Диван «Фаворит»: особливості м'якого куточка і годиться він для тривалого використання
21.05.2018

Будь-який будинок складно уявляється без м'якого і комфортного дивана. Це ж місце, де можна чудово відпочити, почитати книжку або подивитися телевізор. А ще тут прекрасно розташовується дружна компанія.

М'яку зону не тільки використовують для денного відпочинку, вона ще стає основою для сну. Це може бути додатковий куточок для гостей або господарі самі на ньому постійно сплять (не кожен має простору квартиру).

Зрозуміло, що в таких випадках потрібно поцікавитися механізмом розкладання куточка і чи підходить він для щоденного розкладання. Так вивчаючи асортимент, багато звертають увагу на диван «Фаворит» і цікавляться його характеристиками, щоб потім не шкодувати про своє рішення. М'який куточок не хочуть міняти раз в 2 роки.

У чому ж особливість м'якого куточка? Диван Марсель - интернет-магазин Барин

Купуючи меблі для тривалого використання, хочеться, щоб вона була простою в побуті. Немає бажання мучитися з розкладанням дивана і дряпати підлогу.

Особливості механізму трансформації «Фаворит»:

  • сидіння акуратно викочується вперед;
  • в простір, що утворився опускається спинка.

У підсумку виходить відмінна зона для сну, яка не доставляє дискомфорту.

З особливостями розібралися. А як щодо плюсів і мінусів. Хочеться ж знати все, щоб потім не пошкодувати про своє рішення.

переваги:

  • зручна зона для комфортного сну;
  • є місце для білизни і іншого приладдя;
  • простота в користуванні.

недоліки:

  • необхідно враховувати площу кімнати, так як основа висувається вперед;
  • саму по собі конструкцію складно розбирати.

Що ж вибрати?

Для щоденного використання ідеально підходить ліжко. Не потрібно мучитися з її розкладанням. Але не кожен може собі дозволити таку розкіш через мінімальної площі. Якщо вибираєте між диванами, то зверніть увагу на механізм розкладання «Книжка», «Єврокнижка». Вони прекрасно підходять для тривалого використання. Що стосується моделі «Фаворит», то її краще купувати для гостей або на дачу. Нею не будуть так часто користуватися. Якщо немає вже вибору, то придбайте цей. Але вирішувати тільки вам.

З інтернет-магазином Barin підберете вишукану і комфортну меблі для всього будинку і для дачі. Вона прекрасно впишеться в ваш інтер'єр і прослужить багато років. Облаштовувати свій будинок і насолоджуйтеся затишком.