Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что собой представляют столы раскладные?
Що собою являють столи розкладні?
21.02.2017

Погодьтеся, що у кожної господині є одна мрія. Мати крім кухні ще і їдальню, де можна було поставити красиву меблі та розсадити гостей або пообідати самим. Але в більшості випадків доводиться задовольнятися лише кухнею, на якій розміщується і робочі поверхні, і обідня зона.

Багато хто прагне економити простір. Але не варто цього робити. Пам'ятайте, що кухня - це серце будинку і тут має бути максимально затишно. Не потрібно жертвувати комфортом і обідати за робочою поверхнею або на крайній випадок за барною стійкою.

Більш пощастило власникам величезного простору, де легко можна виділити квадратні метри під їдальню. Вони можуть не економити і вибирати найкрасивіші і просторі моделі. Але все ж звертають увагу на меблі-трансформер. Подібні столи розкладні обідні користуються популярністю у власників маленької кухні і їдальні.

Зрозуміло, що в обох ситуаціях набувають різні моделі, але їх основне призначення однакове - зручне розміщення членів сім'ї і гостей.

Щоб меблі прекрасно вписалася в інтер'єр необхідно правильно її підібрати. Слід враховувати кілька основних правил:

  • архітектура кімнати;

  • кількість осіб.

Дотримуємося основних порад

1.Як чи не дивно, але вибір меблів починається ще до походу в магазин. Почніть з того, що потрібно уважно оглянути кімнату, де буде стояти стіл. Якщо це кухня, то, як правило, його намагаються ставити в кут або біля вікна, щоб вона займала мінімум місця і не заважала проходу. Постарайтеся максимально врахувати всі тонкощі, особливо розміщення кухонного гарнітура.

Що стосується їдальні зони, то вирішите, де саме поставите стіл. Тут варіантів побільше. Досить красиво, коли меблі розміщують посередині кімнати. Хоча його можна засунути і ближче до стіни, коли центральним об'єктом є диван.

Коли ставите зону прийому їжі під стіною, то візьміть до уваги ще й стільці. Якщо плануєте ходити там, то вільного місця повинно бути хоча б 1 м. У інших ситуаціях вистачить і 70 см.

Якраз на цьому етапі варто подумати і формі. Для невеликих просторів ідеальними будуть стандартні варіанти (квадрат, прямокутник). Що стосується кола або овалу, то вони краще підійдуть для вільних кімнат, так як через особливості конструкції до стіни тісно не прилягають.

2.Подумайте і про те, на скільки людина розрахований стіл. Можливо, він призначається тільки частка сім'ї, а може ви збираєтеся запрошувати за нього родичів і друзів. Кожен з варіантів необхідно розглянути більш детально.

Для сім'ї з 4-х чоловік вистачити і невеликої моделі. Про всяк випадок стільниця повинна збільшуватися максимум на два місця, якщо зайдуть друзі або родичі.

Якщо в родині є традиція збиратися всім разом, то знадобиться більш простора модель. Є такі варіанти, які здатні доповнитись відразу 6 посадочними місцями. При необхідності додаткові поверхні прибираються, і конструкція знову набуває мінімальних розмірів. Коли гості приходять часто, то є сенс відразу придбати досить простору модель, але це тільки в разі частих компаній. Вибираючи стільницю, розраховуйте, що на кожну людину має бути хоча б 60 см простору.

Столи-трансформери ідеально впишуться в будь-яке приміщення. Вони не займають занадто багато місця, але якщо виникне така необхідність, то за ними розміститися галаслива компанія. До того ж меблі стане центральним об'єктом в кімнаті. Так що вибирайте моделі з усією уважністю, щоб вам і гостям завжди було комфортно і затишно.