Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Что собой представляют модульные диваны?
Що собою являють модульні дивани?
22.11.2016

Оформляючи свій інтер'єр, кожен хотів би в ньому бачити дизайнерські меблі, якої немає ні в кого. Але досить часто це так і залишається мрією. Так вартість подібних м'яких куточків досить висока і не кожен можете її собі дозволити. Доводиться задовольнятися тим, що є.

Більшість асортименту складається з стаціонарних диванів. Суть таких меблів в тому, що вона збирається на заводі і змінити конструкцію в подальшому вже просто неможливо. Звичайно, це не завжди зручно. Так як не всі квартири можуть бути стандартними і досить часто класичні куточки просто не вписуються в простір. Але доводилося миритися з тим, що є.

Що за нові конструкції?

Модульный диван Відносно недавно на сучасному ринку з'явилися нові моделі м'яких куточків несхожі на класичні. Стильні модульні дивани за своїм основним функціональним призначенням нічим не поступається звичайним - комфортний відпочинок вдень і вночі. А от у всьому іншому колосально відрізняється.

Це не зовсім звичайна конструкція. Тут не буває стандартних, заводських моделей. Покупці самі вирішують, як буде виглядати м'який куточок. На основі їх побажань виготовляються основні блоки. Це не тільки великі простори для сидіння, як у звичайних диванів, але і пуфи, невеликі крісла. Їх число залежить виключно від ваших побажань.

Деталі можуть відрізнятися між собою розмірами сидінь, висотою подушок. Так як не для всіх частин необхідно великі і високі спинки.

Якими бувають м'які куточки-модулі?

Модульный диван Лоренцо Сучасні виробники пропонують дві основні моделі м'яких куточків:

  • трансформери;

  • секційні.

1. Як вже зрозуміло з назви в першому варіанті легко змінюється форма дивана. Блоки легко переставляти, міняти місцями або використовувати як окремі об'єкти. Величезне спальне місце легко перетворити в зручну зону для посиденьок цілої компанії. Якщо грамотно розставити деталі, то можна зробити відразу два окремих спальних місця. Головне включити трохи фантазії.

Це найкращий варіант для нестандартних приміщень. Так як між блоками при бажанні легко розмістити інші предмети інтер'єру для створення цілісної картини. Потім їх легко від'єднати і поміняти місцями.

2. Існує й інший варіант конструкції. Він нагадує класичний м'який куточок. Суть в тому, що він не розбирається на частини в домашніх умовах. Але головна відмінність від звичайної конструкції в тому, що кількість і розміщення секцій вирішує користувач. Створюється дизайн, по якому і виготовляється цікавить модель.

Зрозуміло, що такий м'який куточок розібрати абсолютно неможливо, його доведеться переставляти по кімнаті в цілісному стані. Тому вибираючи подібну модель необхідно заздалегідь врахувати площу кімнати і ширину дверного отвору. Це дозволить в майбутньому уникнути безлічі проблем, зокрема, що диван не підходить для приміщення або займає весь простір.

тонкощі вибору

Єдине, що потрібно пам'ятати, віддаючи перевагу одному з видів подібних меблів, що її розміри досить великі. Тому вони абсолютно безглуздо виглядатимуть в маленьких просторах. У таких випадках краще придбати класичну модель, яка не займе всю вільну площу кімнати.

Ще одним нюансом вважається обмежене стилістичне рішення. Це пов'язано з тим, що дизайн меблів просто ідеальний для інтер'єру в сучасному стилі. В інших випадках вони виглядають просто безглуздо і без смаку. Щоб деталі інтер'єру ідеально підходили один одному, потрібно максимально приділити уваги зовнішньому вигляду.

Ще варто пам'ятати і про вартість. У порівнянні з традиційними моделями вона значно дорожче. Але це зовсім не означає, що потрібно шукати найдешевші варіанти. Так як подібний куточок призначається для частих трансформацій, то всі деталі повинні бути максимально міцними і витримувати значні навантаження.

Незважаючи на все це, модульні моделі м'яких меблів набувають великої популярності серед користувачів. Вони просто ідеальні для створення унікального інтер'єру, так як виготовляються на основі індивідуальних замовлень. Тому оформити нестандартну кімнату простіше простого. З огляду на нехитрі поради, легко вибрати ексклюзивний м'який куточок на довгий термін служби.

Модульный диван в интерьере