Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
Чистим детский матрас без особых сложностей
Чистимо дитячий матрац без особливих складнощів
03.01.2017

Досить часто під час генерального прибирання у господинь не вистачає часу для чищення матраца. Так як його приховують від сторонніх очей постільною білизною і покривалом. Однак такі дії не завжди ефективні. Як і будь-який інший предмет меблів, матрац потребує періодичного чищення. Особливо це стосується дитячих моделей.

Малюки чутливі до скупчення пилу. Тому їх спальне місце повинне бути максимально чистим. Та й брудниться виріб набагато швидше, ніж у дорослих. У мам виникає питання, як почистити дитячий матрац кокос і зберегти його основні властивості. Деякі звертаються в хімчистку, але це все можна зробити і самостійно.

Встановлюємо причину неприємностей

матрас кокос Для початку необхідно точно встановити причину плям. Залежно від його походження вибираються кошти. Всі плями поділяють на кілька груп:

  • забруднення органічного походження;

  • сліди від різних засобів;

  • пил, крихти.

Найчастішими причинами є забруднення органічного походження. Як би батьки не намагалися захистити поверхню спеціальними чохлами або звичайними клейонками все одно плям не уникнути. Крім брудної основи проблем доставляє і неприємний запах. Для видалення забруднень цілком підійде мильний розчин, який наноситься на поверхню виробу, а потім змивається. Також досить ефективно змішати сіль і лимонний сік і нанести суміш на проблемне місце, після чого прибрати за допомогою губки. Щоб усунути неприємний запах підійде оцет або спеціальний засіб для видалення неприємних запахів.

кокосовый матрас Коли на поверхні з'явилися плями від крему, присипки, то добре підійде спирт. Їм протирають місце забруднення, а після замивають і дають поверхні повністю висохнути.

Найпростіше боротися з пилом і крихтами, їх легко прибрати пилососом або злегка вологою ганчіркою. Раз в тиждень виріб бажано пилососити. Так уникнете великого скупчення пилу і різних бактерій, що викликають алергічні реакції.

Використовуючи різні засоби, пам'ятайте, що малюки досить чутливі і будь-який з компонентів може викликати алергічну реакцію. Їли є можливість, відмовтеся від хімічних речовин або вибирайте вже перевірені і абсолютно безпечні.

Які поради допоможуть зберегти матрац в ідеальному стані?

Як бачите видалити різні плями цілком реально в домашніх умовах. Але це досить клопітка справа, що віднімає багато сил і часу. Хочеться якомога менше використовувати всі можливі засоби для чищення.

Яких правил все ж варто дотримуватися?

  • чистка матрасов раз на півроку міняти боку вироби;

  • періодична сушка і провітрювання (тільки не під прямими сонячними променями);

  • використання спеціальних знімних чохлів;

  • постійне прибирання;

  • видалення плями відразу після його виявлення.

Пам'ятайте, що чим раніше виявили пляму, тим легше від нього позбавитися. Коли забруднення в'їлися у внутрішні шари, то допоможе хімчистка.

Не забувайте періодично просушувати виріб. Це допоможе позбутися від неприємних запахів і пилових кліщів. Тільки не виставляйте його під прямі сонячні промені. Це завдасть непоправної шкоди самій основі.

Ну і найголовніше не забудьте купити додатковий захисний чохол, який легко знімається. Він повинен бути виготовлений з матеріалів, невибагливих у догляді. Крім цього звертайте увагу на можливість машинного прання, так як не всі вироби можна прати в машині.

Якщо будете виконувати елементарні правила використання, то чистка матраца не перетворитися на тортури. До того ж такими діями значно продовжуєте термін служби виробу і забезпечуєте малюку комфортний і здоровий сон.