Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
-
А вік матраца не так вже й малий!
15.12.2012

Абсолютно несподівану знахідку виявили вчені, які багато років вивчають побут південноамериканських предків, які проживають в печерах - матраци . При цьому якість матраців на той момент можна порахувати дійсно найкращим, тому що воно виконувало всі функції, які необхідні були людині для більш-менш комфортного сну на той момент.

По-перше, вони забезпечували тепло, нехай це сильно сказано, але задоволення від сну на землі не отримає ніхто, навіть наші предки. А цей матрац - більше схожий на матрац, пліток з трави і рослин здатний був подарувати більше задоволення від сну. По-друге, даний матрац виконував також функцію сучасного фумігатора - своїм запахом він відганяв комах, які могли заповзти на людину під час сну.

Доказом того, що це саме матрац, а не щось інше, прослужив той факт, що в ньому знайшли останки кісток і знарядь праці - оброблених кісток. Вибір рослин також невипадковий, а це значить те, що ще в ті часи знали про корисні властивості того чи іншого рослини і скоріше за все навіть використовували їх в лікувальних цілях. Вивчити інші верстви матраців виявилося неможливим, так як складалися вони з золи і попелу. Швидше за все матраци спалювали через кишать в них паразитів і робили нові.

Щоб вибрати матрац, перейдіть за цим посиланням