Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Крісло Ліра

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
  "Ліра" розкішний диван, і   з першого погляду викликає враження надійності і спокою. І це враження ніщо не порушує - тут немає химерних деталей обробки, незвичайних форм, різких контрастів. Тільки прості чисті лінії, відповідність обсягів, стриманість колориту. Вишуканий зовнішній вигляд і практичність комплекту представляє відмінне рішення для обстановки інтер'єру.

Ширина Глибина Висота
Габарити дивана Ліра-2:
Габарити дивана Ліра-3 :
204 см
236 см
  99 см
  99 см
97 см
97 см
Висота сидіння: 51 см
Каркас:
твердолистяні породи дерева
Наповнення:
пінополіуретан
Опори дивана з натурального дерева.
  Рекомендовані оббивні матеріали: еластичні, м'які шкірозамінника, тонка шкіра, однотонна, щільна тканина. Не можна використовувати шкіру ПУ, сипучі тканини, рогожку, тканини з візерунком або в смужку.
  Примітка:   можливе застосування шкіри ПУ, Крокко, БУТТЕР, Бикли тільки на   каркас. Подушки переважно тільки в   тканинах. Можлива комбінація кольорів оббивного матеріалу на   каркас і   подушки.
  У серію
«Ліра» входять: крісло, диван двомісний , диван тримісний , одно-, дво-, тримісна секція , сполучних два кута на вибір, декоративні подушки.
  Особливості : можливі підлокітники різної ширини. Комплектація висувним баром або вбудованої полицею.

  "Ліра"   розкішна модель, і   з першого погляду викликає враження надійності і спокою. І це враження ніщо не порушує - тут немає химерних деталей обробки, незвичайних форм, різких контрастів. Тільки прості чисті лінії, відповідність обсягів, стриманість колориту.  


Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про крісло Ліра
немає відгуків
Залишити відгук