Працюємо: Пн - Пт з 9:00 до 20:00, Сб з 9:30 до 19:00
RU  UA 
 / 
Приймаємо замовлення:
Доставка по всій Україні
Відкрити велике зображення

Крісло Амбер

Немає в наявності
Ми на зв'язку:
опис
Характеристики
Відгуки
Диван «Амбер» знайде своїх шанувальників серед людей, що цінують як сучасний дизайн, так і добротність і надійність в застосуванні. Призначений для обладнання зони відпочинку в житлових приміщеннях, готельних номерах, холах і фойє. Основні відмінні риси цієї моделі - втяжки на сидіннях і декоративні прострочки, зберігають первозданний вигляд дивана на довгий час.

Ширина

Глибина

Висота

Габарити Амбер-2
Габарити Амбер-3
184 см
215 см
103 см
103 см
90 см
90 см
Висота сидіння: 44 см
Каркас:
твердолистяні породи дерева
Наповнення:
пінополіуретан
Опори дивана з натурального дерева.
  Рекомендовані оббивні матеріали: еластичні, м'які шкірозамінника, тонка шкіра, однотонна, щільна тканина. Не можна використовувати шкіру ПУ, сипучі тканини, рогожку, тканини з візерунком або в смужку.
  Примітка: можливе застосування шкіри ПУ, Крокко БУТТЕР, Бикли тільки на   каркас. Подушки переважно тільки в   тканинах.
  У серію
«Амбер» входять: крісло, диван двомісний , диван тримісний , одно- , двох - , тримісна секція , кутовий сегмент , пуф двох форм .

  Крісло «Амбер» знайде своїх шанувальників серед людей, що цінують як сучасний дизайн, так і добротність і надійність в застосуванні. Призначений для обладнання зони відпочинку в житлових приміщеннях, готельних номерах, холах і фойє.  
  Основні відмінні риси цієї моделі - втяжки на сидіннях і декоративна прострочки, зберігають первозданний вигляд крісла на довгий час.



Чи не підійшли розміри?
Ми зробимо за вашими мірками.
Відгуки про крісло Амбер
немає відгуків
Залишити відгук